Celebrity News

Nataša Ninković objavila najnoviju fotografiju svojih sinova, evo u kakve lepotane su izrasli (FOTO)

Autor: | 20/02/2022

Sinovi Nataše Ninković već neko vreme žive u inostranstvu

Nataša Ninković objavila najnoviju fotografiju svojih sinova, evo u kakve lepotane su izrasli (FOTO)

Sinovi Nataše Ninković (49) već su odrasli momci, ali kao i svakoj majci za glumicu će uvek biti deca. Luka i Matija Šarenac, koje Nataša ima iz braka sa Nenadom Šarencem, već neko vreme više ne stanuju u Srbiji, budući da su se otisnuli u inostranstvo gde obojica studiraju. Braća su nerazdvojna i nije bilo dileme da li će zajedno da odu na studije, a s obzirom na to da su blizanci razumljiva je njihova povezanost. Sada su majku obradovali novom fotgrafijom iz provoda za koji se uvek mora imati vremena između napornog učenja, a Nataša nije odolela da najnoviju fotografiju svojih velikih momaka ne podeli sa celim svetom.

Instagram

 

Reči su u ovom slučaju bile suvišne, pa je Nataša samo podelila fotografiju sinova koji su bili u društvu a čini se da su izuzetno zadovoljni svojim novim životnim poglavljem u inostranstvu. Nataši mnogo nedostaju ali je glumica svesna da je ovo najbolje za njenu decu. Sinovi Nataše Ninković prema najnovijem dokazu izrasli su u prave lepotane, a po mišljenju mnogih liče na oca, ali prepustićemo vam da sami proverite.

Pročitajte: Nataša Ninković ekskluzivno za Story: Spakovala sam kofere i OTIŠLA, to je bio logičan sled događaja

Sada kada su već svoji ljudi, Natašin posao kao roditelja je završen, ali u retkoj prilici kada je govorila o svojim sinovima otkrila je da nije bila stroga kao majka.

- Nisam stroga, ali postavljene su neke granice. Jedan je toliko samokritičan da mu nije potreban ničiji kriticizam sa strane, naprotivm a drugi je više relaksiran, što opet mislim da nije loše. Naći će oni meru, sigurna sam - otkrila je Ninkovićeva.

Komentari (0)

Loading