Celebrity News

U zagrljaju Željka i Jovane s kojima su sad u komplikovanom odnosu: Evo kako je izgledala svadba Saše Joksimovića pre 13 godina (FOTO)

Autor: | 20/02/2022

Saša Joksimović ispoštovao je samo jedan stari običaj kada se ženio suprugom Nevenom

U zagrljaju Željka i Jovane s kojima su sad u komplikovanom odnosu: Evo kako je izgledala svadba Saše Joksimovića pre 13 godina (FOTO)

Ne treba zameriti ako smo svi pomalo zbunjeni u vezi sa aktuelnim statusom braka glumca Saše Joksimovića (40), budući da se u javnosti nedavno nekoliko puta navodilo da se razvodi od supruge Nevene nakon trinaest godina braka. Međutim, on je to zatim oštro demantovao i izjavio da od razvoda nema ništa, te da su mediji pogrešno interpretirali njegovu objavu da je "konačno slobodan" posle nekoliko dana uzastopnog snimanja.

Boško Karanović

 

Sada kad dileme valjda više nema, podsećamo se fotografija s venčanja Saše i Nevene koje je ipak bilo talično za par koji i danas prkosi svim izazovima. Primetno je da su tada bili mlađi što je logično, ali zaljubljenost i polet čini se da su ostali prisutni i danas uprkos navodima medija.

Privatna Arhiva

 

Saša se svojevremeno prisetio početka ove velike ljubavi, pa je opisao i njihov prvi poljubac.

- Bio je 11. januar 2001. godine, šetali smo uveče Valjevom i završili smo na pijaci. Polomila je štiklu, sela je i ja sam joj je popravio i sponrano je pao prvi poljubac. Odatle je sve krenulo. Dugo smo se zabavljali, sedam godina pre braka, pa smo se zatim venčali 2008. godine - prisetio se Saša o otkrio da jednu krizu ipak jesu imali.

Pročitajte: Ništa ne krijem! Saša Joksimović konačno progovorio o KRAHU BRAKA i trenutnom odnosu sa suprugom Nevenom

Privatna Arhiva

 

- Dogodila nam se pauza koja je trajala trinaest meseci, imao sam devojku i ona je imala dva ili tri momka, ali kada smo se iživeli kriza je prošla - rekao je Saša i prisetio se same svadbe.

- Nije bilo klasičnih običaja i nisam zvao svu rodbinu kao što ljudi čine, već je najviše bilo mladog sveta, naših prijatelja. Ipak, jedan običaj jesmo ispoštovali, a to je kupovina mlade. Moj brat Željko je bio zadužen za to, bili su tu i trubači a meni je sve to bilo emotivno pa sam počeo da plačem, a za mnom onda i svi ostali - prisetio se Saša.

Komentari (0)

Loading