Celebrity News

Ništa ne krijem! Saša Joksimović konačno progovorio o KRAHU BRAKA i trenutnom odnosu sa suprugom Nevenom

Razvod Saše Joksimovića pre nekoliko nedelja bio je vodeća vest u domaćim medijima. Glumac sada otkriva u kakvim je odnosima sa suprugom Nevenom i da li je razvod neminovan.

Ništa ne krijem! Saša Joksimović konačno progovorio o KRAHU BRAKA i trenutnom odnosu sa suprugom Nevenom

Saša i Nevena Joksimović važili su za jedan od najskladnijih parova domaće javnosti. Upravo zato ostali smo u šoku kada su medije preplavili napisi "Razvod Saše Joksimovića...". Da li je par stvarno u krizi, ili su društvene mreže i pogrešno interpretiranje jedne bezazlene rečenice "Konačno slobodan" zapravo doveli do bompe oko nepostojeće krize, glumac otkriva u ekskluzivnoj ispovesti za "Hello!".

Razvod Saše Joksimovića i njegove supruge Nevene nije opcija, kaže glumac u iskrenoj ispovesti.

‒ Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko.

Pročitajte: Šokantna ispovest Nevene i Saše Joksimovića - Najbliži su nas kukavički izdali!

Boško Karanović

 

Glumca je otkrio da sa suprugom već dve decenije ima idiličan i skladan odnos, kao i da se nikada ne svađaju, tako da danima nakon toga ne govore.

‒ Nikad, verujte mi na reč. Tačnije, posvađali smo se sto puta, što je i normalno, mada ja to i ne smatram svađom, već konstruktivom polemikom. Mnogo volim da diskutujem, a kako smo oboje bučni, mogu misliti kako to deluje sa strane. Da bi brak funkcionisao, osim ljubavi neophodna je tolerancija. Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim. On je jedan zdrav i srećan dečak, koji će u aprilu napuniti 13 godina.

Do priča o razvodu, došlo je zbog pogrešne interpretacije njegove rečenice "Konačno slobodan", objašnjava on:

‒ Pa, hteo sam da kažem da sam posle nekoliko dana snimanja konačno dobio slobodan dan. (smeh) 

Pročitajte: Saša Joksimović obožava suprugu - Kada nismo zajedno treba mi psihijatar

Instagram

 

A otkrio je i zašto nije želeo da demantuje napise, koji su danima bili glavna tema domaćih medija.

‒ Stari Saša bi to uradio, ovom sadašnjem ne pada na pamet da gubi vreme. Novi Saša je u fazonu “neka misli ko šta hoće”. Kada me neko otvoreno pita, kao vi sada, spreman sam iskreno da odgovorim. Kod mene je uvek sve transparentno – i kad je lepo, i kad je manje lepo. Ne obazirem se više ni na loše komentare. Što bi rekao Zlatan Ibrahimović: “Svi moji hejteri su moji fanovi”

Komentari (0)

Loading