Celebrity News

Bikovićev "mlađi brat" iz Južnog vetra POKAZAO DEVOJKU! Srce Luke Grbića je osvojeno, pogledajte ko je LEPOTICA! (FOTO)

Luka Grbić pojavio se tokom vikenda na jednom događaju, a lepotica sa kojom je viđen ukrala je pažnju svima prisutnima..

Bikovićev "mlađi brat" iz Južnog vetra POKAZAO DEVOJKU! Srce Luke Grbića je osvojeno, pogledajte ko je LEPOTICA! (FOTO)

Luka Grbić, mlada i talentovana glumačka nada, koju je publika imala prilike da upozna u seriji „Tajne vinove loze“ ,  kao i u filmu „Južni vetar 2“ , pojavio se u nedelju na obeležavanju 75 godina postojanja Beogradskog dramskog pozorišta. Dvadesetjednogodišnji glumac, na ovom dogoađaju, nije bio sam, već je po svemu sudeći poveo i lepoticu, za koju se spekuliše da mu je devojka.

Luka Grbić - u javnosti za devojkom?

Misteriozna brineta i mlada zvezda nisu se odvajali jedno od drugog, o čemu svedoče i fotografije,  te se stiče utisak da je upravo ona ukrala njegovo srce. Ipak, Luka nije otkrivao identitet svoje devojke, iako je svojevremeno u jednom intervjuu otkrio da je zauzet.

Pročitajte: "PROŽIVELI SMO STRAH, BRIGU, KRIVICU..." Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrivaju kroz šta su prošli na snimanju "Južnog vetra 2" (VIDEO)

Boško Karanović

 

— Porodica, društvo, devojka i ja. Mora da se napravi balans. Otkako sam dobio mnogo obaveza, oko mene su ostali ljudi koji ih razumeju i koji su me sad pustili znajući da ću da im se vratim. Moj fokus je na poslu, jer to volim. A lepa strana ovog posla jeste da se i te kako prožima s privatnim životom. Živim na faksu, izuzetno volim drugare s klase i profesore, radujem se kad odlazim u pozorišta i srećem se s kolegama. Imam sreću da život ne delim na rad i na uživanje nakon rada. Sve je to jedno — rekao je glumac svojevremeno za „Kurir“ , otkrivši da ima emotivnu vezu.

Pročitajte: Miodrag Radonjić potvrdio lepe vesti - Dar novog života je najvažnija stvar za čoveka

Boško Karanović

 

Ipak, da li je pomenuta lepotica sa kojom se pojavio na pomenutom događaju zaista njegova devojka, ostaje vreme da pokaže.

Komentari (0)

Loading