Celebrity News

Ivan iz perioda taksiranja kada je voleo samo nju! Pogledajte bolnu porodičnu uspomenu sa bivšom ženom i ćerkom Stašom (FOTO)

Bivša žena Ivana Ivanovića nekada je bila njegova najveća ljubav

Ivan iz perioda taksiranja kada je voleo samo nju! Pogledajte bolnu porodičnu uspomenu sa bivšom ženom i ćerkom Stašom (FOTO)

U vreme kada je stekao simpatije javnosti vodeći kviz "Keš taksi" svoje srce Ivan Ivanović poklonio je Zorici Trivić, svojoj prvoj supruzi i majci njegove ćerke Staše.

Iz tog životnog perioda, porodica Ivanović nema mnogo fotografija, koje je javnost imala priliku da vidi. Ipak, jedna sačuvana porodična fotografija svedoči o ljubavi koja je u to vreme bila jaka.

Pročitajte: Žena koja nije želela da ga trpi, ali o njoj i dalje priča sve najlepše - Gde je posle razvoda nestala Zorica, bivša žena Ivana Ivanovića

Rastko Savin/Story arhiva

 

Iako se porodica raspala, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, dajući sve od sebe da njihova ćerka ne oseti posledice razvoda.

- Moja supruga i ja smo se razišli mirno i civilizovano, viđamo se prilično redovno, zajedno vaspitavamo i odgajamo našu ćerku Stašu. Razvodi su po sebi stresni, a mi kao javne ličnosti na sve to imamo i tu nesreću da se svaki naš trenutak odvija pred milionima ljudi. Onda novinari počnu da tu priču razvlače i pišu gomilu stvari koje se nikad nisu desile. Nije bilo ni jedne jedine svađe u kojoj se dizao ton. I dan-danas smo u dobrim odnosima i čujemo se svakog dana preko telefona - otkrio je Ivanović u jednom intervjuu za "Hello!".

Komentari (0)

Loading