Celebrity News

Trauma za ceo život: Ana Sević doživela SAOBRAĆAJNU NESREĆU sa kolegama

Trauma Ane Sević do dana današnjeg nije prošla…

Trauma za ceo život: Ana Sević doživela SAOBRAĆAJNU NESREĆU sa kolegama

Trauma Ane Sević, koji je doživela pre devet godina, učinila je da pevačica iz drugog ugla sagleda život i nastavi da ga ceni dvostruko više.

Naime, navršilo se nešto manje od decenije otkad je Ana sa kolegama Vanjom Mijatović i Stefanom Petrušićem imala saobraćajnu nesreću na auto-putu za Novi Sad ka Beogradu.

Trauma Ane Sević - za ceo život

Kako je istakla za medije, ona i dalje ima strahove i ne želi da se priseća strašnog događaja.

Pročitajte: Kakav raj! Zavirite u luksuzni stan na Vračaru u kome živi porodica Ane Sević i Danijela Nedeljkovića (FOTO)

 

 

– Iskreno, ne želim ni da se setim. Potisnula sam to negde u sebi i kao da je bilo u nekom prošlom životu. To su traume za ceo život i moram priznati da je ta nesreća probudila strahove koje pre toga nisam imala, ali isto tako da mnogo više cenim život i svaki dan. Hvala Bogu na kraju se sve dobro završilo - otkrila je Ana za "Espreso" .

Inače, nije bilo većih posledica po pevačicu, a ona je zadovoljna konačnim ishodom, budući da je naplatna rampa osvetljenja i označena kako treba.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO - Prve fotografije trudne Ane Sević, svi komentarišu jedno

 

 

– Moja priroda je takva da uvek i u svemu tražim nešto dobro, tako i u ovom slučaju mogu reći samo da je eto nešto pozitivno u svemu tome to što je ta neoznačena i neosvetljena naplatna rampa zbog velike pozornosti javnosti u tom trenutku konačno posle toga zasvetlela i bila označena onako kako je to oduvek i trebalo da bude - rekla je ona za pomenuti medij.

Podsetimo,  automobil u kojem je bila Ana Sević zakucao u betonske stubove tada još nezavršene naplatne stanice na auto-putu između Novog Sada i Beograda.

Komentari (0)

Loading