Celebrity News

Više nije ista, ali se vidi da je KEBINA ĆERKA! Ovako kako danas izgleda Ina, koju je pevač dobio sa Ljiljanom Jevremović (FOTO)

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe svakim danom je sve lepša...

Više nije ista, ali se vidi da je KEBINA ĆERKA! Ovako kako danas izgleda Ina, koju je pevač dobio sa Ljiljanom Jevremović (FOTO)

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe priznata je od strane folkera, kako su mediji pisali, tek kada ga je sud na to naterao. Keba je Inu Jevremović dobio sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koja se borila za sve neisplaćene alimentacije i ono što sleduje njihovoj ćerki.

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe - velika promena

Ono što je uzdrmalo javnost svojevremeno jeste da se Dragan Kojić formalno razveo od supruge Olje, a kasnije se tokom suđenja sa Ljiljanom pravdao da je tokom razvoda izgubio imovinu. Iako se majka Ine Jevremović borila svim snagama da ćerku obezbedi, dug za alimentaciju koju je folker dugovao svojevremeno dostigao je vrtoglavih 100.000 evra.

Pročitajte: TUŽAN SAM ZBOG RASTANKA, ne želim to nikome! Keba otvoreno o raspadu porodice

 

 

Kasnije, kako se pisalo u domaćoj štampi, Keba je dugovanja izmirio, ali se spekuliše da vanbračnu ćerku nikada nije upoznao.

Ina Jevremović ima 23 godine i mnogi smatraju da je prava lepotica, te i uočavaju sličnost sa ocem. Njena ponosna mama nedavno je objavila fotografiju koja svedoči koliko se promenila. Osim što je promenila boju kose, te više nije plavuša, vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe dobila je ozbiljniji izraz lica i prava je mlada dama.

Komentari (0)

Loading