Celebrity News

Story otkriva: Bikovićeva devojka dala JASAN ZNAK da je KRAJ! OVO ne želi da mu oprosti! (FOTO)

Miloš Biković i Ivana Malić, na osnovu najnovijeg poteza mlade pravnice i fotografija glumca, prolaze kroz turbulentan period....

Story otkriva: Bikovićeva devojka dala JASAN ZNAK da je KRAJ! OVO ne želi da mu oprosti! (FOTO)

Miloš Biković i Ivana Malić, pravnica koja je osvojila glumčevo srce, uživali su u ljubavnoj idili izvesan period, ali je po svemu sudeći nešto pošlo po zlu. Naime, glumac koji gradi karijeru u Srbiji i Rusiji predstavio je novu devojku na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar - ubrzanje" pre nekoliko meseci, a od tada su pod stalnim budnim okom medija i javnosti.

Pročitajte: Suze i bol! Miloš Biković podelio tužne vesti, svi izjavljuju saučešće (FOTO)

 

 

Iako se sve čini idealnim, o čemu su svedočile fotografije, koje je lepa Crnogorka objavljivala na društvenim mrežama, mahom sa zimovanja i iz Rusije, evidentno je da, nakon što je Ivana otpratila Miloša na "Instagramu" , prolaze kroz krizu, a spekuliše se da je u sve umešana i Bikovićeva bivša.

Pročitajte: ŠPANSKA SERIJA - Miloš Biković uzeo za KUMA sadašnjeg izabranika svoje bivše devojke (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tracara_kom

 

Razlog za ovakav potez nije poznat široj javnosti, te i zbog čega je došlo do toga, kada je pre samo dve nedelje Ivana postavila na pomenutoj mreži sliku sa glumcem, na kojoj se činilo da su potpuno sigurni u svoju ljubav.

Ipak, na društvenim mrežama nagađa se da je potencijalo iznerviralo Ivanu fotografija i video snimak na kojima je Miloš "uhvaćen"  sa bivšom devojkom Aglajom Tarasovom.

Pročitajte: OVO NISMO OČEKIVALI - Otkriveno šta povezuje Miloša Bikovića i Draganu Mirković! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tracara_kom

 

Ono što je takođe činjenica, jeste da joj Biković nije uzvratio istom merom, te je i dalje prati na "Instagramu"

Pročitajte: Iz Rusije s ljubavlju - Ova fotografija je dokaz koliko je Bikovićeva veza sa atraktivnom Crnogorkom ozbiljna (FOTO)

Instagram

 

Podsetimo, Miloš Biković je sinoć imao premijeru u Moskvi svoje nove serije "The Telki" ,  dok se njegova devojka nije javno oglašavala poslednja dva dana. Da li je u pitanju prolazni nesporazum ili je njihova ljubav okončana, ostaje vreme da pokaže, a u međuvremenu, Ivana je opet zapratila Miloša.

Komentari (0)

Loading