Celebrity News

Rodila mu je tri ćerke i sina, a niste je videli! Supruga Nenada Jezdića Sara mu je najveći oslonac i PRAVA LEPOTICA

Supruga Nenada Jezdića, Sara, za domaću javnost prava je enigma

Rodila mu je tri ćerke i sina, a niste je videli! Supruga Nenada Jezdića Sara mu je najveći oslonac i PRAVA LEPOTICA

Mnogima omiljeni glumac, Nenad Jezdić, otac je tri ćerke i sina, koje mu je podarila supruga Sara. Iako je publiku svojim maestralnim radom zainteresovao i za svoju intimu, supruga Nenada Jezdića, kao i njihova deca za domaću javnost potpuna su misterija.

Zajedničke fotografije, još od 1996. kada su se u manastiru Visoki Dečani jedno drugom zakleli na večnu ljubav, nisu dospele u javnost.

‒ Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: „Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano“ - rekao je jednom prilikom, a u godinama koje su usledile supruga Nenada Jezdića podarila mu je tri ćerke i sina.

Pročitajte: Raskošno imanje kao iz filmova - U ovom raju u okolini Valjeva živi Nenad Jezdić sa suprugom Sarom (FOTO)

Jakov Simović/Gloria

 

‒ Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg ‒ kaže Nenad koji ima prilično jasan stav o roditeljstvu.

‒ Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.“ 

Komentari (0)

Loading