Celebrity News

Vreme je da kažem ISTINU! Žarko Jokanović PRVI PUT iskreno o odnosu sa sinom Milice Milše

Sin Milice Milše, kome je ime dala po svom ocu Antoniju Isakoviću, šest godina bio je njen ceo svet, a kada se u njihov dom uselio Žarko Jokanović sve se promenilo

Vreme je da kažem ISTINU! Žarko Jokanović PRVI PUT iskreno o odnosu sa sinom Milice Milše

Na četvrtoj godini studija Milica Milša porodila se i prvi put ugledala svoje najveće životno ostvarenje, sina Antonija. Šest godina bila mu je i otac i majka, a onda se u njihov život uselio Žarko i tek tako, on više nije bio samo sin Milice Milše, očinska figura stigla je iznenada, otvorenog srca i sa puno ljubavi.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je glumica jednom prilikom za domaće medije.

Pročitajte: Milica Milša iskreno za "Story" - Kada bih otkrila da li moj sin ima devojku, bila bih streljana!

Boško Karanović

 

Milica nije krila da ju je kod Žarka najviše kupilo to što je Antoniju pružao bezrezervnu ljubav i pažnju od prvog dana. A da je sada Antonije Žarkov sin, reditelj s ponosom govori!

- On to meni i jeste. On je pametan, odrastao momak, na kojeg smo veoma ponosni. Brine o nama, brine o Miličinoj tetki, završio je master studije na međunarodnoj politici i bezbednosti, pametan je i divan momak i centar našeg univerzuma. Dečko na kojeg možemo da se oslonimo. Obično roditelji kontrolišu svoju decu čak i kada odrastu, pa ih pitaju šta si jeo i slično, a on traži da mi njemu polažemo račune, brine o našem zdravlju. Svi smo veoma povezani i volimo naše porodične rituale pa se bar jednom nedeljno okupimo na ručku ili nekakvim druženjima ili izlascima - kaže za naš magazin brižni suprug Milice Milše.

Komentari (0)

Loading