Celebrity News

Maćeha sa zadnjim namerama: Društvene mreže gore zbog čestitke koju je Sofija Milošević uputila Lukinom sinu iz prvog braka Davidu (FOTO)

Sin Luke Jovića i Anđele Manitašević napunio je tri godine, a ono što je javnost posebno iznenadilo je čestitka njegove maćehe

Maćeha sa zadnjim namerama: Društvene mreže gore zbog čestitke koju je Sofija Milošević uputila Lukinom sinu iz prvog braka Davidu (FOTO)

Naime, sin Luke Jovića i Anđele Manitašević oduvaće danas treću svećicu na torti, a na društvenim mrežama osvanule su rođendanske čestitke brojnih članova porodice.

Osim ponosnih roditelja, koji su svom prvencu emotivno čestitali rođendan, oglasila se i Davidova maćeha Sofija Milošević.

Pročitajte: Džentlmen od malih nogu! Sin Luke Jovića tek rođenoj sestrici priredio spektakularno iznenađenje (FOTO)

Instagram

 

Trudnica, koja će uskoro na svet doneti drugog dečaka, nikada nije krila da izuzetno voli Lukinog prvog sina Davida, koji je divan brat njenom prvencu Alekseju.

Kada David vreme provodi sa njima, Sofija se trudi da ga ne odvaja od svog sina i obasipa ga sa puno ljubavi. Još jedan dokaz da maćehe samo prate brojne predrasude je i divna rođendanska čestitka koju je Sofija uputila sinu svog izabranika.

Pročitajte: Nemam oko čega da se dogovaram s Lukom, naš sin obožava mog novog dečka... Prva ekskluzivna ispovest bivše žene Luke Jovića!

Instagram

- Srećan rođendanko Davide, volimo te puno - napisala je uz niz zajedničkih fotografija, koje oslikavaju skladan porodični odnos.

Fanovi su ovaj gest Sofije Milošević protumačili kao svojevrsnu provokaciju Davidovoj mami Anđeli, ali oni koji je znaju, znaju da među njima nema zle krvi i da ona izuzetno voli Davida.

Komentari (0)

Loading