Celebrity News

Žena koja prolazi kroz užasan period: Ovo je snaja Miloša Teodosića, da li je lepša od Jelisavete? (FOTO)

Brat Miloša Teodosića košarkašku karijeru započeo je rame uz rame sa njim, ipak, zbog ljubavi je napustio sport

Žena koja prolazi kroz užasan period: Ovo je snaja Miloša Teodosića, da li je lepša od Jelisavete? (FOTO)

Stariji brat Miloša Teodosića, osim fizičke sličnosti, sa košarkaškim asom delio je i talenat za ovaj sport. Jovan je igrao za nekoliko domaćih klubova, kao i za grčki klub "Egal". Ipak, u trideset drugoj godini života, Jovan je odlučio da stavi tačku na dotadašnju karijeru.

Tada se zaljubio u svoju sadašnju suprugu Ivu Sredić, sa kojom je pred matičara stao 2013. godine.

Pročitajte: Ovo ste čekali! Teodosići konačno predstavili decu i ništa slađe niste videli (FOTO)

Iako se Jovan i njegova supruga javno ne eksponiraju, jedna fotografija otkriva da je i druga snaha Miodraga i Zorane Teodosić prava lepotica.

Naime, Jovan i Iva bili su gosti na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, kojima je venčani kum bio upravo Miloš Teodosić.

Story arhiva

 

Skladnu ljubavnu priču narušile su optužbe, koje je prošle godine u javnost iznela žena koja je bila zaposlena u hotelu, čiji je vlasnik Miloš, a direktor Jovan Teodosić. Naime, ona je tada Jovana optužila za silovanje, što je potreslo čitavu porodicu, ali je supruga Iva bila uz svog muža i u najtežim trenucima.

Tada je Jovan u javnosti izneo stav da nije kriv, a detalji spora javnosti nisu poznati.

- Zamolio je da se postupak što pre sprovede, jer želi da dokaže svoju nevinost. Rekao je da ne želi da ga bilo ko traži, da želi da sarađuje i pomogne da se otkrije istina, ali mu je objašnjeno da predistražni postupak vodi policija i da će naknadno dobiti poziv da se javi u svojstvu građanina - rekao je tada naš izvor.

Komentari (0)

Loading