Celebrity News

Svi pričaju o njenom raskidu sa Kuljićem, ali kako je Anastasija okončala svoju prvu vezu? Ovo je bilo bolno

Autor: | 01/03/2022

Anastasija Ražnatović sada će verovatno lakše podneti raskid

Svi pričaju o njenom raskidu sa Kuljićem, ali kako je Anastasija okončala svoju prvu vezu? Ovo je bilo bolno

Ne prestaje da se polemiše o raskidu dugogodišnje veze Anastasije Ražnatović (23) i Đorđa Kuljića, a mlada pevačica nedavno rekla da je sa bivšim partnerom ostala u dobrom odnosu, kao i da su sve njene dosadašnje veze bile duge i da su okončane dostojanstveno. Zapravo, sve znači dve. Pre Kuljića, Anastasija je bila sa Kostadinom Terzićem koji je danas srećno oženjen i ima dete, kao i drugo na putu. Ovaj par zajedno je bio do avgusta 2016. godine, kada su se sporazumno rastali a Anastasija je nedugo nakon toga uplovila u vezu sa Đorđem koja je trajala sve donedavno.

 

 

Ljubav između Anastasije i Kostadina bila je prava mladalačka, prva ljubav koje se verovatno rado sećaju a kako je tada okončana romansa moglo bi da ukazuje na to kako će pevačica "upeglati" odnos sa Kuljićem. Tada, iako je to već bilo davno, Anastasija je o Kostadinu imala da kaže sve najbolje nakon raskida, iako je sigurno prvi raskid prve ljubavi morao da bude i bolan.

- Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - decidna je bila Anastasija za domaće medije, govoreći u sličnom tonu u kojem danas objašnjava kraj odnosa sa drugim biznismenom s kojim je prekinula vezu.

Pročitajte: OTKRIVAMO! Anastasijin prvi susret sa bivšim dečkom Đorđem posle raskida nije prošao očekivano! Evo šta se sinoć desilo

Instagram

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

Baš kao što je Cecina ćerka nakon raskida sa Kostadinom ušla u vezu sa Kuljićem, tako je i Terzić tada odmah ušao u narednu dugovečnu vezu, samo što je njega odolela svim iskušenjima. Zato ne samo da je i dan-danas sa izabranicom Valentinom već su i venčani. O Anastasiji bi verovatno i danas imao da kaže sve najbolje, a da je njihov odnos zbilja ostao više nego korektan najbolje govori činjenica da je po stizanju Kostadinovog sina Vuka, Cecina ćerka to javno pozdravila "lajkom" na objavi njegove sestre Maše.

Komentari (0)

Loading