Celebrity News

Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

Roditelji Mihaila Dudaša konačno su otkrili šta misle o budućoj snahi

Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

Godinu dana romantične ljubavi Mihaila Dudaša i Anđele Jovanović prošlo je za tren. Par je čini se srećniji nego ikada. Anđelini roditelji, Gagi Jovanović i Branka Pujić još prošle zime u svojoj vikendici na Staroj Planini ugostili su budućeg zeta, koji je kod Anđelinog tate položio sa najvišom ocenom.

A sada, posle godinu dana roditelji Mihaila Dudaša izneli su stav o budućoj snahi.

Naime, Mihail Dudaš javno se oprostio od atletike i progovorio o svojim planovima za budućnost.

Pročitajte: Test za zeta - Anđela Jovanović i Mihail Dudaš otkrili kako su se upoznali, pa progovorili o njenim roditeljima

- Planove za budućnost još nisam definisao, ali započeo sam par meni važnih projekata, koje bih želeo da realizujem. Najviše želim da sebi dam prostora da vidim kako izgleda život bez profesionalnog sporta, kako to izgleda bez pritiska zbog takmičenja koje dolazi, zbog povreda, izazova...- rekao je popularni sportista, istakavši da je srećan što je njegov život oplemenila Anđela.

Na konferenciji za štampu roditelji Mihaila Dudaša sinu su pružili beskrajnu podršku, a Anđeli veliku zahvalnost što je u svakom trenutku celim srcem uz njega. Osim Mišinih roditelja, tu podršku su mu pružali i Gagi i Branka, a ono što je posebno oduševilo fanove mladog para je zajednička fotografija, na kojoj se jasno vidi da su obe porodice beskrajno srećne zbog ljubavi svoje dece.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading