Celebrity News

Posle RAZVODA on joj daje snagu: Upoznajte najvažnijeg muškarca u životu Ane Franić (FOTO)

Sin Ane Franić centar je njenog sveta...

Posle RAZVODA on joj daje snagu: Upoznajte najvažnijeg muškarca u životu Ane Franić (FOTO)

Sin Ane Franić, Andrija Ižaković, kojeg je dobila sa bivšim suprugom, roniocem Markom Ižakovićem, 2014. godine, uneo joj je u život novu radost, koju je dugo priželjkivala i dao joj novi smisao. Nedavno Andrija je proslavio sedmi rođendan, a tim povodom ponosna mama objavila je njegovu fotografiju na društvenim mrežama, što ne radi često, budući da privatni život i porodicu čuva za sebe.

Sin Ane Franić je centar njenog sveta

Glumica je svojevremeno govorila da se Andrijim rođenjem promenilo sve, te da uživa svakog dana koji provede sa sinom:

Pročitajte: Ko je ova žena? Svi gledaju u Anu Franić i pitaju se kako se odvažila na ovakvu promenu (FOTO)

Petar Đorđević

 

- Hteli to da priznamo ili ne, Andrijinim rođenjem promenilo se apsolutno sve: prioriteti, kontekst, tajming, zamenila su se doba dana, vreme ima drugačiji ritam. Čeznemo za sitnim zadovoljstvima u kojima smo pre mogli nesmetano da uživamo, borimo se lavovski za pola kvadrata svog prostora, i onog fiktivnog, ali često i realnog. Učimo se strpljenju, gasimo sebičluk u sebi i na kraju uživamo u detetu jer, uprkos svemu navedenom, bez njega više ništa nije potpuno, suvislo i smisleno - rekla je Ana pre nekoliko godina za "Story" .

Pročitajte: Javno mu je uputila dirljive reči: Evo ko je osvojio srce Ane Franić nakon razvoda (FOTO)

Instagram screenshot

 

Sada kada je sin Ane Franić napunio sedam godina, majka mu je posvetila dirljive reči koje je napisala javno, te su mnogi njeni pratioci bili oduševljeni kada su videli koliko je porastao.

- Velikih 7 za velikog cara, koji kako sam kaže, veruje u Hrista, Svetog Savu, Bitlse, Diznija, Teslu i fiziku. Nemam šta da dodam živote, visoko leti, mamimo - napisala je glumica i raznežila sve.

Podsetimo, Ana Franić razvela se od supruga nakon sedam godina ljubavi, 2020. godine, a potom se i vratila iz Splita u Srbiju, gde je nastavila da se brine o sinovima, Andriji i Martinu.

Komentari (0)

Loading