Celebrity News

Unuka Dragice Radosavljević Cakane ekskluzivno za "Story" : Baka ume da bude ZAHTEVNA, neću da me javnost zna samo kao njenu unuku!

Dragica Radosavljević Cakana pod lupom je javnosti poslednjih 40 godina, a sada njena unuka Dunja ekskluzivno za "Story" otkriva detalje njihovog odnosa...

Unuka Dragice Radosavljević Cakane ekskluzivno za "Story" : Baka ume da bude ZAHTEVNA, neću da me javnost zna samo kao njenu unuku!

Otkako je kročila na javnu scenu, kod Cakane je sve manje ili više bilo transparentno. Zalaganjem da se očuva etno melos postala je jedna od omiljenijih i cenjenijih solista toga faha. Bavi se i filantropskim radom i podizanjem svesti o teškom načinu življenja naroda na Kosovu i Metohiji, odakle i sama potiče, a pravo joj je uživanje i da pomaže mlađim kolegama u okviru sastava „Svitanje“, čiji je dugogodišnji član. Uprkos zadovoljstvima na profesionalnom planu, Cakana je najponosnija kada govori o svojoj porodici, suprugu, advokatu Nebojši Negiću, ćerki Mariji, unucima Mirki (12) i Urošu (21), ali i Dunji (20) koja je nedavno odlučila da krene njenim stopama, te uveliko snima prvi singl. Ponosna baka tim povodom se slikala sa unukom za naš magazin, dok im je njen suprug pravio društvo, a u otvorenom razgovoru njih dve su nam otkrile nešto više o svom odnosu, muzici i daljim planovima.

Dragica Radosavljević Cakana i njena unuka Dunja za "Story" 

- Cakana, kako ste reagovali kada vam je Dunja saopštila da bi volela profesionalno da se bavi muzikom?

Pročitajte: Izrasla u pravu lepoticu! Najstarija Cakanina unuka od bake nasledila OVO (FOTO)

Boško Karanović

 

DRAGICA RADOSAVLJEVIĆ CAKANA: Dunja se uvek isticala. Bila je najglasnija kada bismo porodično putovali i pevali u kolima. Trudila se da dođe do izražaja, nekada je čak bila i toliko dosadna da smo je ućutkivali. Specifična je u izvedbi, nije imitator. Sve to je govorilo da će se jednoga dana ozbiljno baviti muzikom. Nisam želela da je vučem niti guram u to, čekala sam da sama izrazi želju i, eto, pre nekoliko godina poželela je da se predstavi publici u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

DUNJA VESELINOVIĆ : I ubrzo odustala (smeh). Budući da preferiram inostrani pop, rok repertoar, shvatila sam da to nije najbolja platforma za mene i počela sam da pevam u jednom restoranu, čiji su vlasnici bakini prijatelji. Nažalost, i s tim sam nedavno prestala. Fokusirala sam se na objavu singla. Takođe, želim da se vratim na fakultet, koji sam nakratko pauzirala. Studirala sam kulturu i medije, ali ću se ove godine prebaciti na Filološki. Volim jezike i gde god da sam s roditeljima po svetu živela, već neko vreme oni su u Moskvi, naučila sam jezike tih zemalja.

Pročitajte: Nije lako sa OVAKVOM MAĆEHOM! Evo kako je Cakana prihvatila ćerke iz prvog braka svog muža Nebojše

Boško Karanović

 

- Dunja, da li Cakana govori istinu kada kaže da nije stroga?

D.V. : Ume da bude zahtevna, da povremeno ne razume naš stil života, što je sasvim normalno, ali nikada ništa ne radi iz obesti. Uvek je to s merom i kasnije brat i ja uglavnom shvatimo da je bila u pravu. Zahvalna sam joj što je uz mene dok radim na singlu, odlučila sam da idem polako i ne bih volela da me javnost zna samo kao njenu unuku. Želim da se izborim za svoje mesto isključivo muzikom koja je moja ljubav i beg od problema. Kad god mi je teško, stavim slušalice, pustim neku pesmu i odmah mi bude lakše. Nisam osoba koja bilo koga voli da opterećuje svojim brigama, ni dečka, ni drugarice niti porodicu.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 2. marta

story

 

 

Komentari (0)

Loading