Celebrity News

Progovorila: Posle poniženja i slomljenog srca Danijela prvi put o Grašovoj svadbi

Oglasila se Danijela Martinović nakon što se Petar Grašo oženio Hanom Huljić...

Progovorila: Posle poniženja i slomljenog srca Danijela prvi put o Grašovoj svadbi

Oglasila se Danijela Martinović, nakon što je njen bivši saputnik, Petar Grašo, sa kojim je provela preko 20 godina u vezi, oženio 15 godina mlađu, ćerku Tončija Huljića, Hanu Huljić.

Pročitajte: Petar Grašo saopštio pol deteta koje čeka sa Hanom, svi čestitaju!

Dok su mnogi pomislili da je Danijelino srce slomljeno, u intervjuu za „Story.hr“, umetnica je dala zagonetnu izjavu, nakon koje su se svi zapitali kako se zapravo oseća.

Oglasila se Danijela Martinović - zagonetna poruka

Naime, poznato je da je su Danijela i Grašo bili srodne duše dugi niz godina, a hladan tuš realnosti usledio je nakon njihovog raskida i početka veze muzičara i Hane. Ipak, kako je i uvek takva bila, Danijela je ostala dostojanstvena, nije dopustila sebi da javno pati, već je uzignute glave nastavila sa ličnim i poslovnim projektima, koji su joj u trenucima tuge bili motivacija da korača napred smelo.

Pročitajte: Prve fotografije! Venčali se Petar Grašo i Hana Huljić!

Boytronic, Mario Poje

 

- Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak. To je čarolija vremena -  rekla je Danije Martinović u intervjuu za pomenuti medij.

Nakon ovih njenih reči, jasno je da je vreme „učinilo svoje“, te da Danijela nema nameru da očajava već je skoncentrisana na budućnost i na to šta ona nosi.

Komentari (0)

Loading