Celebrity News

PRVE FOTOGRAFIJE! VENČALI SE PETAR GRAŠO I HANA HULJIĆ! Jedan DETALJ će Danijeli slomiti srce!

Venčanje Petra Graša i Hane Huljić - događaj o kome priča ceo region

PRVE FOTOGRAFIJE! VENČALI SE PETAR GRAŠO I HANA HULJIĆ! Jedan DETALJ će Danijeli slomiti srce!

Osvanuo je dugo očekivan dan u porodicama Grašo i Huljić. Od juče su svatovi počeli da pristižu u Split na venčanje Petra Graša i Hane Huljić, koji su pre nekoliko meseci obelodanili svoju ljubav, a ove godine ostvariće se i u ulozi roditelja.

Na večnu ljubav Petar i Hana zakleli su se u Crkvi Svetog Franje, a pred oltarom uz Petra su stajala čak dvojica kumova, nekadašnji košarkaš Dino Rađa i slovenački kuvar Tomaž Kavčić.

Pročitajte: Grašo se ženi za vikend, dizajner otkrio detalje o Haninoj venčanici: Nikada nisam doživeo ovako nešto

O tome kako izgleda izabranica Petra Graša govori ceo region. U svedenoj, elegantnoj i prefinjenoj venčanici, blage šminke i jednostavne frizure, Hana Huljić izgledala je kao anđeo.

Venčanicu koju je ovom prilikom Hana ponela za nju je dizajnirao modni brend Arileo, čiji je Danijela Martinović, nekadašnja izabranica Petra Graša, veliki fan.

Pročitajte: NIZAK UDARAC - Hana Huljić do detalja isplanirala venčanje, a jedan detalj Danijelu će posebno zaboleti

 

 

Intimno venčanje Petra Graša i Hane Huljić održano je u društvu porodice i najbližih prijatelja, dok će, kako piše "Gloria.hr", svadbena proslava zajedno sa krštenjem bebe biti održana na jesen, kada će se zbog sreće emotivnog para okupiti veći broj zvanica.

Komentari (0)

Loading