Celebrity News

NIŠTA OD VENČANJA: Snežana Đurišić se molila da joj ljubav sa Vanjom traje večno, a evo šta se dogodilo

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića pod lupom je javnosti od svog samog početka…

NIŠTA OD VENČANJA: Snežana Đurišić se molila da joj ljubav sa Vanjom traje večno, a evo šta se dogodilo

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića, počela je nakon smrti pevačicinog supruga Slobodana, a pretvorila se u pravu bajku. Dok je znatiželjna javnost i mediji prate u stopu, Snežana je retko davala izjave o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom objasnila da se nada da će ljubav potrajati večno.

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića - o venčanju nema ni govora

- Mi smo ljudi u godinama, ne možemo biti dečko i devojka, to je smešno. Da je trebalo da se venčamo, mi bismo to uradili. Ja sam to u nekoliko navrata objasnila. Ne postoji razlog da se venčamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to potrajati Bog zna. Ja ću se moliti da to bude večno – rekla je umetnica jednom prilikom, prenosi „Svet“ .

Pročitajte: Ovde žive uspomen - Zavirite u porodični dom u Jajincima, koji je Snežana Đurišić izgradila sa preminulim suprugom Slobodanom(FOTO)

Rajko Ristić/Svet

 

Sudeći po novonastalim fotografijama, Snežanine molitve su na dobrom putu da budu uslišene, budući da se Vanja preselio u njenu kuću u Jajincima, koju je izgradila sa pokojnim suprugom.

Pročitajte: Sin joj zadaje glavobolje, ali unuci joj pružaju najviše radosti! Pogledajte kako izgledaju, svi liče na baku Snežanu Đurišić (FOTO)

Rajko Ristić/Svet

 

Pet godina idilične veze se nastavlja, njih dvoje žive mirnim i povučenim životom i zajedničkim snagama vode računa o domaćinstvu.

Komentari (0)

Loading