Celebrity News

Da li je lepša od Bekvalčeve? Ovo je žena sa kojom je Natin bivši Ljuba dobio ćerku i kojoj je greškom poslala skandaloznu poruku (FOTO)

Supruga Ljube Jovanovića sušta je suprotnost Nataši Bekvalac

Da li je lepša od Bekvalčeve? Ovo je žena sa kojom je Natin bivši Ljuba dobio ćerku i kojoj je greškom poslala skandaloznu poruku (FOTO)

Supruga Ljube Jovanovića nekadašnjem sportisti podarila je ćerkicu Irinu. Srećna porodica bira da se javno ne eksponira, ali su nedavno opet postali tema domaće javnosti.

Naime, kako je Ljuba Jovanović bivši muž Nataše Bekvalac, s vremena na vreme novosadsku barbiku neizostavno pitaju i za njene prethodne partnere, pa je ovoga puta Nata otkrila jednu zanimljivu anegdotu.

Pročitajte: Zavirite na tajno venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića - Jedan detalj nagoveštavao je kraj (FOTO)

Instagram

 

Naime, supruga Ljube Jovanovića, koja je sušta suprotnost Nataši, od nje je dobila potpuno neočekivanu poruku.

- U pitanju je drugi bivši muž i njegova sadašnja žena. Došlo je do zabune. Moja ćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obaveštenje da se pridružila Vajberu. Pisala sam joj i slala one stikere "Vidim te šta radiš", "Pratim te", "Za petama sam ti", "Dišem ti za vrat". Kada sam videla da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogrešila i da to nije moja ćerka - ispričala je pevačica za "Informer".

Instagram story

 

Supruga Ljube Jovanovića, Milica, Nataši ovo nije zamerila. Atraktivna crnka nastavila je sa svojim mirnim i povučenim životom, nastojeći da se što manje zna o privatnosti njene porodice.

Komentari (0)

Loading