Celebrity News

UNIŠTILA MU JE BRAK sa profesorkom: Optužbe na račun Katarine Bajec se nižu, pogledajte ko je bivša supruga njenog Đorđa (FOTO)

Autor: | 25/02/2022

Bivša supruga Đorđa Bajeca nikada se nije eksponirala u javnom životu, ali postala je tema društvenih mreža

UNIŠTILA MU JE BRAK sa profesorkom: Optužbe na račun Katarine Bajec se nižu, pogledajte ko je bivša supruga njenog Đorđa (FOTO)

Amir Hamzagic/ATAImages

Bivša supruga Đorđa Bajeca, uglednog doktora, doktorka Sofija Bajec nikada se nije eksponirala u medijima, budući da nije javna ličnost, ali se zbog nje, na društvenim mrežama Katarina Bajec nalazi na „udaru“ .

Bivša supruga Đorđa Bajeca - tema na društvenim mrežama

Naime, Katarina i Đorđe sklopili su crkveni brak u martu 2022. godine i tako dodatno učvrstili svoju ljubav. Iako je to sjajna vest i mnogi su se obradovali videvši koliko par blista od ljubavi i lojalnosti koju imaju jedno prema drugom, drugi su se usudili da na društvenim mrežama ostave maliciozne komentare, kako je navodno Katarina kriva za krah prvog braka profesora Đorđa sa doktorkom Sofijom.

 

 

Ipak, mržnja koja se širila društvenim mrežama nije uspela da upropasti dobro raspoloženje Katarine i Đorđa koji su tek venčani, a pozadina priče nije poznata široj javnosti, budući da se o prvom braku profesora malo toga zna.

Pročitajte: Katarina Bajec uz fotografiju sa suprugom otkrila PRAVU ISTINU o svom braku

 

 

Podsetimo Katarina i Đorđe Bajec, imaju zajedničkog sina Filipa, ali i decu iz prethodnih brakova. Đorđe je takođe otac Andrije i Dušana, dok Katarina ima i sina Jovana, a svi zajedno su velika i složna porodica, koju ništa ne može da poremeti.

Komentari (0)

Loading