Celebrity News

Toliko se trudila da ga sakrije: Pogledajte ko je i KAKO IZGLEDA muž Sofije Rajović (FOTO)

Muž Sofije Rajović, njegov identitet i način života donedavno je bila strogo čuvana tajna

Toliko se trudila da ga sakrije: Pogledajte ko je i KAKO IZGLEDA muž Sofije Rajović (FOTO)

Ko je muž Sofije Rajović, kako izgleda i čime se bavi pitanja su koja su danima nakon tajnog svadbenog veselja glumice mučila javnosti. Atraktivna dramska umetnica od medija je sakrila čak i ime svog izabranika, u čemu je uspela jer su njeni prijatelji i članovi rodbine po tom pitanju  stali uz nju. Ni od koga, nikada, niti u jednom momentu nije se moglo čuti koje je to prezime ona na svoje prilikom udaje dodala, kako njen životni partner zarađuje za život, a još manje koliko godina ima. Dobar deo pomenutih informacija o suprugu Rajovićeve i dalje je dobro čuvan. Do njegovog lika, međutim, ekipa magazina Story  sasvim slučajno uspela je da dođe. Prve fotografije zgodnog dase sa venčanja pojavile su se nedavno na "Instagramu", a mnogi su prokomentarisali da je reč o vrlo šarmantnom muškarcu. Šta vi kažete?

Pročitajte: KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Udala se Sofija Rajović, u venčanici izgleda kao princeza! Pogledajte prve fotografije

Instagram

Muž Sofije Rajović definitivno je neko o kome se dosta pisalo u danima nakon venčanja sa glumicom. Punio je stupce i i dalje to čini uprkos činjenici da se o njemu gotovo ništa ne zna.

 

Komentari (0)

Loading