Celebrity News

Oboje su verovali da je do kraja života, ali jedan detalj je slutio kraj: Pogledajte nikad viđene slike venčanja Ace Lukasa i Sonje Šašić

Venčanje Ace Lukasa i Sonje Vuksanović samo za odabrane

Oboje su verovali da je do kraja života, ali jedan detalj je slutio kraj: Pogledajte nikad viđene slike venčanja Ace Lukasa i Sonje Šašić

Bez poznatih zvanica proteklo je tog 15. aprila 2010. godine crkveno venčanje Ace Lukasa i Sonje, tada još uvek Šašić. Posle trogodišnje veze, pevač i njegova verenica zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav, najpre u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, a potom i pred matičarem u restoranu gde su se okupile brojne Acine kolege sa estrade.

Pročitajte: Sonja je u životu Ace Lukasa ostavila neizbrisiv trag, a ovako izgleda njegova prva žena (foto)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Popularni pevač svoju izabranicu, inače po zanimanju stilistkinju, odveo je pred oltar u kasnim popodnevnim časovima, a svečanoj crkvenoj ceremoniji prisustvovali su njihova rodbina i najbliži prijatelji, ali i njihovi naslednici iz prethodnih brakova, Miljana i Lazaru, koje je Aca dobio u braku sa bivšom suprugom Svetlanom, i Sofiji, koju Sonja ima sa nekadašnjim mužem, folk pevačem Željkom Šašićem.

Pročitajte: VERENIČKI PRSTEN BACILA JE KROZ PROZOR: OVO je pevačica koja je nekada bila sa Acom Lukasom, veza se završila SKANDALOZNO (FOTO)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Nevestina ćerka imala je ulogu deveruše.

Pročitajte: Prijovićka žestoko odbrusila Lukasu: Aco, nisam te ni zvala na svadbu

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Sonja i Aca tada nisu želeli da dele sa medijima jedan od najdivnijih dana u svom životu. Veliko interesovanje sedme sile, međutim pokvarilo im je planove.

Pročitjate: Loše vesti, porodica očajna: Lukas nije dobro, primljen u Urgentni centar! Ovo su detalji

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Ipak, to im nije mnogo smetalo. Razdragani i presrećni zbog toga što su se posle tri godine veze obećali jedno drugom na večnu ljubav, zaputili su se sa zvanicama u elitni restoran.

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Venčanje Ace Lukasa i Sonje Vuksanović bilo je bajkovito a kako je protekla prosidba

Svoju dragu muzičar je tri meseca pred svadbu zaprosio poklonivši joj prelep dijamantski prsten, uz nesvakidašnji pristup.

- Jednog popodneva Aca je došao kući i rekao: Zakazao sam svadbu, a ti ako želiš dođi. (smeh) Moj stav bio je da treba da organizujemo jednostavno venčanje kakvo i odgovara mom senzibilitetu. Nije mi padalo na pamet da pravim Holivud u Srbiji pošto je to i nemoguće. Nismo želeli da pravimo veliku, klasičnu svadbu, nego lep party na kome smo se divno proveli. Čak ni pozivnice nismo štampali, a ni muzika nije bila klasična svadbarska - kroz osmeh je ispričala tada atraktivna nevesta koja je restoran dekorisala u svetlim nijansama.

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Za svoj najvažniji dan Sonja je umesto venčanice odabrala elegantnu belu haljinu po koju je išla u Novi Sad, a ukrasila ju je belim krznenim bolerom. Njen izabranik na venčanju je poneo skupoceno tamnoplavo odelo. 

Pročitajte: Bolje da se ne sretnemo! Željko Šašić otvoreno o ćerki Sofiji i zašto je uzela Lukasovo prezime

Andreja Damnjanović

 

Jedan od malobrojnih tradicionalnih običaja kojem su tadašni mladenci, danas već bivši supružnici pribegli odnosio se na burme. Odabrali su im ih kumovi.

- Burme su prelepe, a baš kao što smo Sonja i ja želeli dobili smo ih od kumova. Upravo zbog toga ću stalno nositi burmu - iskren je popularni pevač koji nije želeo da povredi nijednog od dvojice najboljih prijatelja, pa mu je u crkvi kumovao Zoran Petrović sa kojim se druži od najranijeg detinjstva, dok mu je na građanskom venčanju u restoranu svedok bio dugogodišnji menadžer Tomica Žugić. Sonja je tu čast poklonila svojoj najboljoj prijateljici Aleksandri Tajlean iz Nemačke.

Andreja Damnjanović

 

Venčanje Ace Lukasa i Sonje Vuksanović obeležio je dolazak poznatih zvanica, među kojima su se našli Svetlana - Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom, popularni pevač Saša Matić sa suprugom Anđelijom, direktor Grand produkcije Saša Popović, pevači Tanja Savić, Aco Pejović i mnogi drugi. 

 

Komentari (0)

Loading