Celebrity News

Posle takvog prijateljstva: Karleuša OTPRATILA OVU pevačicu sa Instagrama, SADA JE SVE JASNO

Jelena Karleuša sukob sa koleginicom nije potvrdila, ali sumnje postoje

Posle takvog prijateljstva: Karleuša OTPRATILA OVU pevačicu sa Instagrama, SADA JE SVE JASNO

U jeku polemike oko izbora za pesmu Evrovizije, nekako se uvek na ovaj ili onaj način stigne i do Jelene Karleuše. Naime, pevačica, koju mnogi u Srbiji priželjkuju da vide na evrovizijskoj sceni podržala je pobednicu "Izbora za pesmu Evrovizije 2022" napisavši - Konstrakta genijalna. Uz nju svoj glas dala je i koleginici sa kojom je u sjajnim odnosima, Sari Jovanović, koja je osvojila drugo mesto.

Ipak, ovoga puta Jelena Karleuša sukob sa koleginicom, koju je prošle godine u ovo vreme podržavala  pred odlazak na "Evroviziju", iznela je u prvi plan i zasenila svoj stav o ovogodišnjem takmičenju.

Naime, Jelena Karleuša na Instagramu je otpratila Sanju Vučić, pevačicu grupe "Hurricane", koja je sa koleginicama Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević bila muzički gost na Jeleninom koncertu na "YouBox" aplikaciji.

Pročitajte: DRAMA - Jelena Karleuša otpratila Sonju Vuksanović sa Instagrama

Tokom njihovog odlaska na Evroviziju 2021. godine Jelena im je bila velika podrška. Ipak, izgleda da se nešto u međuvremenu promenilo. Zbog čega je došlo do sukoba sa koleginicom Jelena nije otkrila, ali baš kao i do sada vreme će pokazati istinu.

Komentari (0)

Loading