Celebrity News

Kad se naruši odnos dva rođena brata... Saša Matić prvi put otvoreno o svađama i odnosu sa bratom Dejanom

Sukob braće Matić godinama intrigira javnost

Kad se naruši odnos dva rođena brata... Saša Matić prvi put otvoreno o svađama i odnosu sa bratom Dejanom

Godinama unazad odnos braće Matić intrigira javnost. Iako se poštuju i vole, između njih dvojice bliskost ne postoji, ili je bar u javnosti ne pokazuju. Medijska podrška i ovoga puta je izostala. Saša Matić izdao je novi album, a među kolegama i prijateljima, koji su ga podržali javno nije se našlo ime njegovog brata.

Iako su izvori tvrdili da su sve dugogodišnje nesuglasice braća ipak ostavila iza sebe, a da je Dejan bratu tokom pandemije korona virusa pružio ruku pomirenja, koju je Saša rado prihvatio, sve je iznenadilo odsustvo podrške bratu.

Pročitajte: Ćerka Saše Matića ocu saopštila divne vesti! U porodicu STIŽE ZET, evo o kome se radi

 

 

Međutim, gostujući nedavno u emisiji "Realna priča" Saša je bratu odao priznanje i time otkrio da među njima nikada nije bilo zle krvi.

- Roditelji su nas usmerili da pre svega budemo časni i pošteni ljudi - ispričao je da su obojica pošteni ljudi, a onda istakao:

- Za moj ukus, Dejan bolje peva od mene - rekao je Sale ne ulazivši dalje u temu odnosa sa bratom, jer je svojevremeno istakao da mu je to jedna od tema o kojoj zaista nerado govori u medijima.

 

 

Komentari (1)

Loading
Aca

10:50 07.03.2022

Najvaznije je da su obojica i pored svog hendikepa uspeli da formiraju porodice za postovanje. E sad ko bolje peva manje- vise nije vazno ali nekako Sasa je uvek imao hitove koje smo culi i mi koji bas ne slusamo tu vrstu muzike a za Dejana iskreno ne znam ni jednu pesmu. Dal je Sasa vise placao za tekstove ko ce znati.