Celebrity News

Spektakularna proslava Sanje Marinković otkriva dugo skrivanu tajnu njenog emotivnog statusa! Jedan detalj uzburkao javnost (FOTO)

Emotivni status Sanje Marinković više nije tajna

Spektakularna proslava Sanje Marinković otkriva dugo skrivanu tajnu njenog emotivnog statusa! Jedan detalj uzburkao javnost (FOTO)

Emotivni status Sanje Marinković domaću javnost zanima još od kada je za medije pre nešto više od godinu dana i zvanično potvrdila da se razvela od Aleksandra Uhrina.

Ovoga puta, voditeljka je tajnu svog emotivnog statusa otkrila na krajnje neobičan način. Naime, Sanja Marinković proteklog vikenda proslavila je svoj 48. rođendan, u društvu najbližih prijatelja u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

Pročitajte: PRVI DEČKO POSLE RAZVODA - Sanja Marinković pokazala novog IMUĆNOG frajera (FOTO)

 

 

Žurka koja je trajala do kasnih večernjih sati bila je oličenje glamura. Muzika je bila baš po meri slavljenice, koja je za ovu priliku izgledala poput princeze.

Instagram

 

Ipak, gosti su imali i malu oznaku, baš onu koja je otkrila emotivni status Sanje Marinković.

Naime, kako bi se dodatno zabavili, Sanja je odlučila da svaki gost nosi narukvicu, koja će otkriti njegov status veze, a opcije su bile: slobodan, zauzet i komplikovano je.

Pročitajte: Nova ljubav na pomolu? Sanja Marinković priznala da postoji neko zbog koga treperi

Instagram

 

Slavljenica koja je blistala u plavoj haljini na svojoj ruci nosila je zelenu narukvicu sa napisom "single" i tako otkrila da je njena rođendanska želja za ovu godinu ljubav.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading