Celebrity News

Otkrivena porodična tajna: Sina Biljane Jevtić i Ace Ilića odluka roditelja navela na NEVEROVATAN POTEZ

Aca Ilić i Biljana Jevtić posvećeni su nasledniku Ivanu, a nedavno su doneli zajedničku odluku koja se tiče njegove budućnosti.

Otkrivena porodična tajna: Sina Biljane Jevtić i Ace Ilića odluka roditelja navela na NEVEROVATAN POTEZ

Malo koji brak na estradi je stabilan i skladan kao brak Aleksandra Ace Ilića i njegove supruge Biljane Jevtić. Imperativ im je miran porodičan život, koji su posvetili nasledniku Ivanu. Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić izabrao je da se ne eksponira, apsolvent je na Pravnom fakultetu u Univerziteta u Beogradu, gde niže uspehe koje njegovi roditelji i te kako žele da nagrade.

Aca Ilić i Biljana Jevtić doneli važnu odluku

Iako je Ivan talentovan za muziku, pevač i umetnica podržavaju njegov trenutni životni put i raduju se njegovom svakom položenom ispitu.

Pročitajte: Sada je jasno kakav je njihov brak - Evo zašto svi pričaju o poslednjem pojavljivanju Ace Ilića i Biljane Jevtić (FOTO)

Luka Šarac

 

- Pre neko veče sa prijateljima smo obeležili Ivanovo polaganje ispita i tom prilikom je nešto otpevušio Saši Matiću, koji ga je pohvalio. Nama je bitno da završi fakultet. Dobro mu ide i bilo bi šteta da baci tri godine učenja, ali neosporno je da je talentovan za muziku. Mi ga nikada nismo forsirali da se time bavi. Ovo što rade deca od 14, 15 godina, koja pokušavaju da se probiju na estradu, ne priliči njihovoj mladosti. Ivan ima 22 godine, kad diplomira, imaće 24, a ako i tada bude želeo da peva, tu su mama i tata da ga podrže – kažu Aca i Biljana za "Hello" .

Pročitajte: Tatina KOPIJA - Ovo je sin Ace Ilića i Biljane Jevtić koji se odlučio na NEOČEKIVAN potez koji je iznenadio roditelje (FOTO)

Boško Karanović

 

Aca Ilić i Biljana Jevtić doneli su odluku koja je mnoge iznenadila, a to je da će mu pokloniti stan kada diplomira i oženi se.

- Sve po redu. Prvo fakultet, pa ženidba. A čim diplomira, javno obećavam, mama i tata će da mu prepišu stan- rekao je pevač, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading