Celebrity News

Morala sam sve da otkažem: Dea Đurđević otkrila šokantne detalje kako joj je Mladen Mijatović radio IZA LEĐA!

Veza Dee Đurđević i Mladena Mijatovića traje nekoliko godina, a malo ko zna kako je sve počelo...

Morala sam sve da otkažem: Dea Đurđević otkrila šokantne detalje kako joj je Mladen Mijatović radio IZA LEĐA!

Veza Dee Đurđević i Mladena Mijatovića važi za jednu od skladnijih, a par uživa u svojoj ljubavnoj idili, nakon što su prevazišli sve poteškoće, koje su se dogodile kada je voditeljka imala tešku nesreću. Ipak, sudeći po Deinim rečima, još pre nego što su uplovili u romansu, Mladen joj je radio iza leđa, ne bi li dobio njenu naklonost.

Veza Dee Đurđević i Mladena Mijatovića - kako je sve počelo?

Prema rečima voditeljke, oni su se sastavili slučajno, barem kako je ona mislila, ali istina je, kako kaže, malo drugačija:

Pročitajte: Dea Đurđević progovorila o POLU BEBE - Iskreno, ni ja nisam verovala!

Instagram

 

- Smuvali smo se slučajno. Slučajno, što se mene tiče. Znamo se dve godine pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Radili smo zajedno, doduše ja sam više radila u Jutarnjem kao reporter. Mladenu je večito bila potrebna kamera i to moja - rekla je svojevremeno Dea Đurđević u emisiji "Ami g šou", dodavši da je morala da otkazuje snimanja zbog Mladena.

Takođe, njih dvoje su neretko bili zajedno na terenu, a stiče se utisak kao da su drugi uticali na to, kako bi se zbližili.

Pročitajte: Venčanja sa Deom NEĆE BITI - Mladen Mijatović konačno SVE PRIZNAO

Instagram

 

- I uvek bude: "Ostani ti zajedno sa Mijatovićem, pa ćete se zajedno vratiti u zgradu, nama su potrebni kapaciteti". I to je tako trajalo dve godine, a plavuša nije skapirala o čemu se radi - završila je priču Dea kroz smeh, a mnogima je bilo jasno da je Mladen odavno želeo da joj se približi.

Komentari (0)

Loading