Celebrity News

Rastanak roditelja ga je šokirao: Ovo je sin Lazara Ristovskog, krenuo je očevim stopama i evo na čijoj je strani u razvodu (FOTO)

Sin Lazara Ristovskog talentovan je na oca…

Rastanak roditelja ga je šokirao: Ovo je sin Lazara Ristovskog, krenuo je očevim stopama i evo na čijoj je strani u razvodu (FOTO)

Sin Lazara Ristovskog i Danice Ristovski, Petar Ristovski, uveliko gradi karijeru filmskog režisera, a svoj talent, mnogi bi rekli, nasledio je od oca. On je pronašao svoje mesto „iza kamere“ , a sve svoje umetničke vizije uspešno realizuje, te mu sve ide od ruke.

Sin Lazara Ristovskog - uspešni režiser

Nedavno, Petar je predstavio novi film u svojoj režiji „Bilo jednom u Srbiji“, u kojem glume brojna zvučna imena sa domaće glumačke scene. Takođe, otac i sin su sarađivali na jednom ostvarenju, a to je za glumca bilo izuzetno emotivno, a sa profesionalne strane veliki izazov.

Pročitajte: PREOKRET - Tri decenije mlađa žena kriva je za razvod Danice i Lazara Ristovskog! Evo šta na to kaže glumac

 

 

- Saradnja sa Petrom je bila nešto najlepše što mi se dogodilo u mojoj dugogodišnjoj profesionalnoj karijeri. Radio sam sa mnogim velikim rediteljima, ali rad sa Petrom je, osim tog emotivnog nivoa - kao otac i sin, profesionalno za mene bio začuđujuće sadržajan i kreativan. Toliko da mirne duše mogu reći da je on čovek pred kojim stoji velika karijera – ponosno je pričao Lazar Ristovski za „Blic“ svojevremeno.

O Petrovoj karijeri poslovni uspesi govore sami za sebe, a što se tiče privatnog života, koji je jednako ispunjen, poznato je da je stariji sin Lazara Ristovskog oženjen lepom glumicom Teodorom Ristovski, koju publika obožava da gleda u seriji „Igra sudbine“. Ona i Petar su dugo u braku i imaju jednog sina, a Teodorina majka je inače glumica Draga Živanović.

Pročitajte: Gledali ste ga u Igri sudbine - Ovo je unuk Danice i Lazara Ristovskog, danas PATI zbog njihovog razvoda (FOTO)

 

 

Osim toga, Petar ima mlađeg brata Jovana, kojeg možemo ponekad videti na fotografijama na društvenim mrežama, a koji je krenuo očevim stopama. Nakon razvoda Danice i Lazara, posle skoro pola veka ljubavi, Petar nije zauzeo stranu, već je pojednako tu za oba roditelja.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba - Posle skoro pola veka ljubavi RAZVODE SE DANICA I LAZAR RISTOVSKI! Ovo su detalji

 

 

- Oni su pre svega dobri ljudi i džentlmeni. Nadam se da su nasledili naše najbolje osobine i u ljudskom i umetničkom pogledu. Nije jednostavno biti dete uspešnih roditelja, a to što su i oni prisutni u sferi umetnosti je sasvim prirodno. Naš stariji sin Petar već prvim filmom i serijom „Kralj Petar“ je pokazao umetničku zrelost i dar, dok će Jovan, koji je uvek deo produkcijskog tima, sada i zaigrati u našoj novoj seriji „Drim tim“ - ispričala je svojevremeno o svojim sinovima Danica Ristovski, prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading