Celebrity News

Viđali smo se i kad je bio oženjen: OVA ŽENA je velika ljubav Zdravka Čolića, posvetio joj je čuveni hit (FOTO)

Ljubav Zdravka Čolića, kako tvrdi, bila je ona...

Viđali smo se i kad je bio oženjen: OVA ŽENA je velika ljubav Zdravka Čolića, posvetio joj je čuveni hit (FOTO)

Ljubav Zdravka Čolića danas je njegova supruga Aleksandra, koja se ne eksponira u javnom životu, ali javnost pamti, kako prenose mediji, da je jedna glumica osvojila njegovo srce, pre nego što je bio oženjen.

Ljubav Zdravka Čolića - glumica tvrdi da je ona

Naime, pevač nije govorio javno o navodnoj ljubavi sa Jasnom Orneli Beri, ali je ona svojevremeno, govorila o njihovoj ljubavi koja je otpočela u Sarajevu.

Pročitajte: Fotografija stara 6 decenija izazvala pometnju na mrežama - Ovako je Čola izgledao kao dete

 

 

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao - rekla je glumica u jednoj emisiji svojevremeno, prenosi "Kurir" .

Ipak, Jasna je ispričala da njihov odnos ne može označiti kao da su bili u vezi, ali da ta posebna ljubav i dalje traje: 

Pročitajte: Kraj NJE ne skida osmeh sa lica - U društvu koje popularne mlade glumice uživa Zdravko Čolić (FOTO)

 

 

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - istakla je Jasna, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading