Celebrity News

Venčanje u tajnosti: Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa Strugarove svadbe, pokušali su sve da sakriju (FOTO)

Autor: | 11/03/2022

Brat Petra Strugara je uspešni odbojkaš

Venčanje u tajnosti: Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa Strugarove svadbe, pokušali su sve da sakriju (FOTO)

Poznati glumac Petar Strugar (33) u medijima se najčešće nalazi kada se piše o njegovim ljubavnim brodolomima, ali zato su javnosti nešto manje poznati njegovi najbliži srodnici, a može da se pohvali sa čak njih troje. Naime, glumac ima sestru i dva brata od kojih je jedan uspešan odbojkaš Rajko Strugar (26). Brat Petra Strugara već godinama boravi u Crnoj Gori gde je i rođen, a igra za tamošnju odbojkašu reprezentaciju na poziciji tehničara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

 

Upravo brat Petra Strugara bio je prošle godine neko ko je Petru priuštio najveću sreću, budući da je stao na "ludi kamen", pa je poznati glumac pucao od ponosa. U nastavku vam otkrivamo delić atmosfere sa njegove svadbe koja je protekla u sjajnoj atmosferi i na kojoj se Petar posebno isticao sa slavljeničkim raspoloženjem.

Pročitajte: Isplivale slike sa venčanja Petra Strugara: Pogledajte kako izgleda glumčeva PRVA SUPRUGA i saznajte ZAŠTO IM BRAK NIJE POTRAJAO (FOTO)

Screenshot

 

Screenshot

 

Screenshot

 

Ovih dana brat Petra Strugara, međutim, u centru je pažnje javnosti zbog mračnijih stvari. On se, naime, zatekao u ukrajinskom gradu Poltava kada je počeo tamošnji rat. Jedva je uspeo da napusti Ukrajinu krajem februara i danas je u Budvi, na bezbednom.

 

 

Komentari (1)

Loading
Anna

12:00 13.03.2022

"Vec godinama boravi u Crnoj Gori, gdje je i rodjen..". Boze mili, pa napisite da je Crnogorac, majka mu stara! On je Budvanin, zivi tamo cijelog zivota!