Celebrity News

Fotografije koje će vas šokirati: Vlado Georgiev razmenjuje strasne poljupce sa bivšom devojkom Irenom kojoj je posvetio svoj najveći hit

Ljubav Vlade Georgieva bila je ona...

Fotografije koje će vas šokirati: Vlado Georgiev razmenjuje strasne poljupce sa bivšom devojkom Irenom kojoj je posvetio svoj najveći hit

Petar Milošević

Ljubav Vlade Georgieva danas je njegova izabranica Milica Samardžija sa kojom je dobio ćerku Sofiju i sa kojom uživa u ljubavi. Ipak, javnost pamti njegovu višegodišnju vezu sa Irenom Market, koja je ujedno jedno vreme bila i njegov PR.

Ljubav Vlade Georgieva bila je ONA

Vlado i Irena, prema pisanju medija, bili su oko sedam godina u emotivnoj vezi, o čemu su svedočile i njihove fotografije koje su dospele u javnost, na kojima su vrlo prisni, a čitavu vezu trudili su se da sakriju od znatiželjnih medija.

Pročitajte: Kada su ih ugledali SVI SU SE OKRENULI - O lepotici koja je juče držala za ruku Vladu Georgieva SVI PRIČAJU (FOTO)

 

 

Kada je došlo do raskida, javnost je ostala u šoku, budući da se očekivalo da će stati na "ludi kamen" , a umesto toga su se rastali. Takođe, često su se mirili i raskidali, te se stiče utisak da je njihova veza bila i te kako napeta ali su se izuzetno voleli.

Pročitajte: Pre zgodne Milice Samardžije, Vlado Georgiev ljubio je OVU stariju koleginicu (FOTO)

 

 

Inače, Ireni je posvećena čuveni hit "Žena bez imena" , a nakon raskida ona se preselila u Ameriku gde je upoznala ljubav svog života. Ona je izgovorila sudbonosno "da" Srđanu, čoveku srpskog porekla, u Majamiju, a nakon saznanja o njenom venčanju Georgiev je proveo noć u kafani i čestitao joj na "Twitter-u" .

Komentari (0)

Loading