Celebrity News

Fotografije koje će vas šokirati: Vlado Georgiev razmenjuje strasne poljupce sa bivšom devojkom Irenom kojoj je posvetio svoj najveći hit

Ljubav Vlade Georgieva bila je ona...

Fotografije koje će vas šokirati: Vlado Georgiev razmenjuje strasne poljupce sa bivšom devojkom Irenom kojoj je posvetio svoj najveći hit

Ljubav Vlade Georgieva danas je njegova izabranica Milica Samardžija sa kojom je dobio ćerku Sofiju i sa kojom uživa u ljubavi. Ipak, javnost pamti njegovu višegodišnju vezu sa Irenom Market, koja je ujedno jedno vreme bila i njegov PR.

Ljubav Vlade Georgieva bila je ONA

Vlado i Irena, prema pisanju medija, bili su oko sedam godina u emotivnoj vezi, o čemu su svedočile i njihove fotografije koje su dospele u javnost, na kojima su vrlo prisni, a čitavu vezu trudili su se da sakriju od znatiželjnih medija.

Pročitajte: Kada su ih ugledali SVI SU SE OKRENULI - O lepotici koja je juče držala za ruku Vladu Georgieva SVI PRIČAJU (FOTO)

 

 

Kada je došlo do raskida, javnost je ostala u šoku, budući da se očekivalo da će stati na "ludi kamen" , a umesto toga su se rastali. Takođe, često su se mirili i raskidali, te se stiče utisak da je njihova veza bila i te kako napeta ali su se izuzetno voleli.

Pročitajte: Pre zgodne Milice Samardžije, Vlado Georgiev ljubio je OVU stariju koleginicu (FOTO)

 

 

Inače, Ireni je posvećena čuveni hit "Žena bez imena" , a nakon raskida ona se preselila u Ameriku gde je upoznala ljubav svog života. Ona je izgovorila sudbonosno "da" Srđanu, čoveku srpskog porekla, u Majamiju, a nakon saznanja o njenom venčanju Georgiev je proveo noć u kafani i čestitao joj na "Twitter-u" .

Komentari (0)

Loading