Celebrity News

Raskošni dom na poklon od supruga: Ovde živi Ana Bebić sa zgodnim mužem i sinovima (FOTO)

Dom Ane Bebić na Voždovcu pravi je raj, u kome pevačica, koja se posle porodiljskog odsustva vraća na scenu, uživa sa suprugom i sinovima

Raskošni dom na poklon od supruga: Ovde živi Ana Bebić sa zgodnim mužem i sinovima (FOTO)

Dom Ane Bebić - kutak neverovatne ljubavi

U domu Ane Bebić (35) vladaju mir i harmonija, što se osetilo još na ulaznim vratima, gde nas je veselo vrteći repom dočekao njen kućni ljubimac, pas Miša. Odmah po ulasku primetili smo i da je Anin porodični kutak vrlo lep, prostran, osvetljen i moderno uređen, a nadasve čist i uredan te smo domaćicu u to ime pohvalili. Na šta se ona slatko nasmejala, uz obrazloženje da joj je kuća u normalnim okolnostima, kada ne očekuje goste, a zahvaljujući njenim mezimcima Matiji (4) i Andriji (2), najčešće pretrpana igračkama te da se od njih gotovo ne može proći s jednog kraja prostorije na drugu. Otkako je postala mama, sinovi imaju glavnu ulogu ne samo u Aninom domu već i u njenom srcu i mislima, stoga je razumljivo zašto je tek nedavno odlučila da se vrati poslu i onome što najviše voli da radi – pevanju. Uz podršku supruga, direktora IT kompanije Ivana Đolića, laganim koracima vratila se publici prvo kroz projekat Radija S “Zvezde pevaju zvezde”, gde je prepevala Tajčin hit “Ti nemaš prava na mene”, da bi potom u julu, a zatim i u decembru, objavila po singl, dok je uporedo krenula i s nastupima. 

Pročitajte: Ana Bebić otkrila čime se bavila pre nego što je postala pevačica - Psovali su me samo tako

Boško Karanović

 

– Odlučila sam da se vratim, jer kada ću da se bavim karijerom ako ne sad dok još imam svega dve bore na čelu (smeh). Ne mogu da kažem da su mi deca dovoljno odrasla, ali s prvim sinom bila sam u nekakvom šoku i nastojala sam sve vreme da budem kod kuće, njemu pri ruci. Budući da sam se s njim dobro istrenirala, kada je mlađi sin došao na svet, shvatila sam da sam daleko sigurnija i spremnija da se od njih odvojim kako bih se posvetila poslu. Na leto sam objavila pesmu “Noć me kida”, koja je vrlo lepo prošla kod publike i mojih kolega. Iznenadila sam se kada mi je saradnik Bojan Vasić saopštio da se i Saši Matiću dopada. Bila sam ubeđena da on i ne zna ko sam ja. Objavila sam potom i singl “Telepatija”, na kom sam sarađivala sa Angellinom, a počela sam i da nastupam. Kombinujem akustične i klupske koncerte, mada uvek prioritet dajem akustici. Volim kada je publika kraj mene, kada mogu da osetim kako diše, kada joj doslovno mogu sesti za sto i čuti muzičku želju. Manji lokali su mi uvek bolji, iako volim i energiju kluba. Lagano se vraćam poslu, na kraju krajeva i sebi. Smatram da, ako sam ja zadovoljna sobom, biće i moja deca i, naravno, moj muž. Nas dvoje smo partneri kako u odgoju dece, vođenju domaćinstva, tako i u finansijskom smislu. Naravno da će Ivan uvek više zarađivati od mene, muško je, nekako se to na ovim našim prostorima podrazumeva, ali i sama volim da privređujem. Moja majka je uvek govorila: “Koliko god su to vaše zajedničke pare, ti treba da imaš i svoj dinar”.

Boško Karanović

 

Dom Ane Bebić - Neverovatan poklon od supruga

Oko kupovine stana na Voždovcu, u kom danas živite sa sinovima, postoji zanimljiva priča. Hoćete li da je podelite s našim čitaocima?

- Dva dana pred porođaj s Matijom završila sam na nekim analizama u bolnici, a kada je došao po mene, Ivan mi je saopštio da ima iznenađenje. Pitao me je šta je to što bi me sada najviše učinilo srećnom i prilikom pogađanja upitala sam ga da li me vodi na ručak ili je uzeo slobodan dan, na šta mi je on odgovorio: “Kupio sam ti stan”. Oduševila sam se jer smo nekretninu pre toga zajedno gledali i bili opčinjeni njome, ali sve je ostalo na “razmislićemo”. Ovde smo dve godine i još uvek nešto sređujemo. Valjda je potrebno da čovek neko vreme živi u stanu pre nego što krene sa uređenjem. Ponosno volim da kažem da, iako smo oko svega zajedno odlučivali, prvi nivo je Ivanovih ruku delo, dok je sprat dekorisan po mom ukusu.

Boško Karanović

 

Nismo mogli da ne primetimo da imate veliku prostranu terasu, da li je vama i vašoj porodici to omiljeni kutak?

- Jeste, kako grane prvo sunce, mi smo napolju, ovaj kraj je predivan za odgajanje dece. Ima prekrasne parkove, šumu s jedne strane, vrtiće s druge, sve je nadohvat ruke. Ipak, mi volimo što imamo i terasu. Deci leti napunim bazenčić, uživaju, voze autiće, igraju se, dok Ivan i ja tu volimo da dočekujemo prijatelje i gledamo filmove.

Pročitajte: Ana Bebić pre dve godine sama, a sada u njegovom zagrljaju (foto)

Boško Karanović

 

Omiljeni kutak mi je i kuhinja iako ne kuvam mnogo. U principu smo svi gurmani u kući, mlađi sin je čak ješniji od starijeg i često naši prijatelji u šali umeju da kažu da je po mišićima nalik na izbacivača (smeh). Trudim se da se od sedam dana u nedelji pet hranimo kuvanim obrocima i vidim da se to mojoj deci dopada. Sećam se, kada sam bila mala, da je kod mene u kući za ručak uvek bila supa, jednom prilikom sam babi rekla: “Pa, baba, zar opet supa, juče sam je jela?” Sada kao majka shvatam da su jela na kašiku neophodna za zdravo odrastanje.

Boško Karanović

 

Da li iz tanjira mora sve da se pojede. Jeste li strogi po tom pitanju?

- Moj muž je stroži od mene, mada često jedno na drugo prebacujemo loptu. Kada mu se dečaci popnu na glavu, ume da kaže: “Sad ćete videti kada vam mama dođe”, dok i ja povremeno posegnem za tom rečenicom, što je normalno. Nisam neko ko ih tera da sve pojedu iz tanjira, ali mora da se zna red. Hvala bogu, odnedavno jedemo bez telefona u rukama i uključenog televizora i na to sam vrlo ponosna. Kažu da šta s decom uradite između treće i sedme godine starosti, to vam je i time se vodim. Nije mi važno da sve pojedu, i prvo iz škole kada dođu urade domaći zadatak, ali da su dobri i čestiti to jeste.

Boško Karanović

 

Iako su vrlo posvećeni roditelji, Ana i Ivan uvek nastoje da nađu vreme jedno za drugo.

– Još na početku braka dogovorili smo se da uvek nešto interesantno smislimo samo za nas dvoje. U najgorem slučaju, decu strpamo u krevet u pola devet, upalimo “Netfliks” i u deset smo od umora i sami u krevetu (smeh). Nismo se još razdvajali od njih na duže. Baš nedavno mama me je pitala da pošaljem Matiju na nedelju dana kod njih, odbila sam jer nisam spremna na taj korak. Doći će i to vreme, polako – rekla je pevačica.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading