Celebrity News

Najbolnija tačka Miroslava Ilića o kojoj ćuti: Ovako izgleda problematični sin koji ga je OBRUKAO i kog je privodila policija (FOTO)

Autor: | 13/03/2022

Sin Miroslava Ilića ni u četrdesetim ne prestaje da pravi probleme

Najbolnija tačka Miroslava Ilića o kojoj ćuti: Ovako izgleda problematični sin koji ga je OBRUKAO i kog je privodila policija (FOTO)

Sin Miroslava Ilića (71) je pojam koji će vam doneti različite rezultate u pretrazi na internetu jer dok je to zakonito Marko Ilić (44), postoji i Devin Antonović koji se godinama bori da dokaže da i on zaslužuje da se tako nazove. I o kojem god od njih dvojice da čitate slobodno se može konstatovati da poznatom pevaču zadaje probleme. Ovaj potonji zbog pretenzija na slavno pevačevo prezime, a Marko zbog svoje problematične prošlosti. I upravo ćemo se njime baviti ovog puta.

ATA Images

 

Dok je onaj vanbračni čak uspešan lekar i uzoran građanin, zakoniti sin Miroslava Ilića samo mu je donosio negativnu reputaciju poslednjih godina. Naime, pre dve godine punio je novinske stupce neprimerenim ponašanjem i nesnosnom bukom koja je dopirala iz njegovog stana na Novom Beogradu zbog čega je tada intervenisla policija. Tada se navodilo da je lušao komšiji na vrata, a da je organima reda odbijao da se legitimiše zbog čega je čak završio u pritvoru.

Pročitajte: Miroslav Ilić prvi put o najtežem periodu u životu: Bol koju osećam ne želim ni sa kim da delim

Mića Jović

 

Kako je tada pisano, bio je ovo vrh ledenog brega i jasan dokaz da sin Miroslava Ilića već neko vreme ima ozbiljan problem sa alkoholizmom jer pod dejstvom pića ne može sebe da kontroliše, kao na primer tada kad je dobio dve prekršajne prijave. Komšije pored njihovog doma u Višnjičkoj banji najbolje znaju o čemu se ovde radi, budući da je pre više od deset godina zabeleženo da je i njima pravio haos, a popularni pevač muku muči da nekako obuzda temperament ali poročnost svog problematičnog sina. Na fotografiji iznad možete pogledati kako Marko Ilić izgleda, a napravljena je prilikom okupljanja čitave porodice pa možemo videti i njegovu sestru Mariju.

Komentari (0)

Loading