Celebrity News

Miroslav Ilić prvi put o najtežem periodu u životu: Bol koju osećam ne želim ni sa kim da delim

Bol Miroslava Iiića ne jenjava

Miroslav Ilić prvi put o najtežem periodu u životu: Bol koju osećam ne želim ni sa kim da delim

Tuga i bol Miroslava Ilića nešto je što već šest godina razdire dušu poznatog pevača. Jedan od najtežih perioda u svom životu slavni muzičar vrlo je teško podneo, a čini se da se od traumatičnog događaja još uvek nije oporavio. 

Pročitajte: Supruga Miroslava Ilića otkriva detalje RAZLAZA sa folk legendom: Mnogo smo se svađali, NIJE IŠLO

Story arhiva

 

U novembru 2015.  vlasnik brojnih hitova, naime, oprostio se zauvek od oca koji je prirodnom smrću preminuo u 91 godini. Budući da je majku izgubio vrlo rano u mladosti, Miroslav je izuzetno bio vezan za Životu Ilića, koji je bio redovan gost na svim njegovim koncertima. Njihovo međusobno poštovanje i ljubav decenijama su bili primer kako otac i dete treba da se ophode, stoga ne čudi što je pevač i nakon šest godina neutešan i često zaplače na pomen očevog imena.

 - Bol koju osećam samo je moja i ne volim da se sada oko toga ispredaju neke priče. O tome kakav smo otac i ja odnos imali, dovoljno je što smo i ja i on to znali, nema potrebe da se to deli okolo - rekao je ranije on.

Pročitajte: Zabrinjavajuće vesti: Miroslav Ilić u JAKO LOŠEM STANJU, suđenje sa ljubavnicom ga DOKUSURILO! Ovo su detalji

Story arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading