Celebrity News

Istina je, VARAO SAM ŽENU SA NJOM! Aca Lukas PRIZNAO aferu sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM (FOTO)

Priznanje Ace Lukasa šokiralo je domaću javnost, kada je popularni folker priznao aferu sa ovom pevačicom

Istina je, VARAO SAM ŽENU SA NJOM! Aca Lukas PRIZNAO aferu sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM (FOTO)

Priznanje Ace Lukasa u njegovoj knjizi "Ovo sam ja", koje svedoči o njegovoj tajnoj vezi sa pevačicom, u vreme kada je bio u braku, iznenadilo je javnost.

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: "Dobar čovek. Lepa, a nesrećna". Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala "Kako je ova uspela, a ja ništa" - otpočeo je priču o ljubavi sa Ksenijom Pajčin Aca.

Lukas je otkrio da je tada bio u braku sa svojom drugom suprugom Natašom, pa da je veza sa Ksenijom zbog toga bila tajna:

Pročitajte: Oboje su verovali da je do kraja života, ali jedan detalj je slutio kraj - Pogledajte nikad viđene slike venčanja Ace Lukasa i Sonje Šašić

 

 

- Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama.

Priznanje Ace Lukasa dobila je i Nataša, i to potpuno spontano, nakon što je Lukas umesto Kseniji poruke poslao svojoj ženi.

- Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. "Aco, gotova pauza" čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo "nisam valjda...". Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi.

Komentari (0)

Loading