Celebrity News

SADA NEMA NAZAD: Brat Aleksej Bjelogrlić javno izneo svoj stav o tome što je Milan Marić smuvao njegovu sestru (FOTO)

Veza Milana Marića i Mije Bjelogrlić ne prestaje da se komentariše, a šta o tome misli njen brat Aleksej?

SADA NEMA NAZAD: Brat Aleksej Bjelogrlić javno izneo svoj stav o tome što je Milan Marić smuvao njegovu sestru (FOTO)

Veza Milana Marića i Mije Bjelogrlić, traje tek nešto više od mesec dana, a vodeća je tema danima unazad u medijima, otkad se za nju saznalo. Dok glumac i mlada producentkinja uživaju u čarima svoje „sveže“ ljubavi, svi se pitaju kako njeni najbliži gledaju na to.

Veza Milana Marića i Mije Bjelogrlić - oglasio se njen brat Aleksej

Par se upoznao tokom snimanja filma „Toma“ a na jednoj proslavi početkom ove godine, između njih proradile su emocije, pisali su mediji, a naš portal otkrio je i kako je Dragan Bjelogrlić reagovao kada se saznao da mu se ćerka zabavlja sa popularnim glumcem.

Pročitajte: Rekla je šta ima - Oglasila se Marićeva bivša Jelena nakon što se saznalo da je smuvao Miu Bjelogrlić (FOTO)

Instagram screenshot

 

S druge strane, donedavno, Mijin mlađi brat, Aleksej Bjelogrlić nije se oglašavao, ali je ubrzo, na društvenim mrežama jednim potezom između redova stavio do znanja javnosti šta zapravo misli o njenoj vezi, o kojoj priča ceo region.

Naime, sin Dragana Bjelogrlića objavio je fotografiju sa Mijom, na kojoj su nasmejani i primetno je koliko su bliski i jedno drugom oslonac. Ovu njegovu objavu mnogi su protumačili kao znak da svoju sestru podržava u svemu, kao i u njenoj vezi sa Milanom Marićem, te i da se raduje da je vidi srećnu, zaljubljenu i ispunjenu. Iako se nije direktno oglasio šta tačno misli o glumcu, evidentno je da Aleksej vodi računa o Miji, te je, kao i njegov otac Bjela, prihvatio srećne vesti.

Komentari (1)

Loading