Celebrity News

Mnogi nisu odobravali njihovu ljubav: Evo kako je Konstrakta upoznala svog muža i kako on danas izgleda (FOTO)

Autor: | 14/03/2022

Konstrakta je već godinama udata za arhitektu Milana Đurića

Mnogi nisu odobravali njihovu ljubav: Evo kako je Konstrakta upoznala svog muža i kako on danas izgleda (FOTO)

Do te mere je umetnica Ana Đurić (43), javnosti poznatija kao Konstrakta, opčinila domaću ali i čitavu evropsku javnost da i nepunih deset dana od njene pobede na "Pesmi za Evroviziju" koja ju je automatski kvalifikovala za takmičenje u Torinu ne prestaje da se govori o njoj. I naravno, pre ili kasnije, došlo je vreme da se fokus usmeri na privatan život popularne muzičarke i samim tim pre svega na pitanje ima li muža i decu - a ima i jedno i drugo.

 

 

Mnogima je već poznato da je Konstrakta već godinama unazad udata za Milana Đurića, ali možda se ne zna da je do njihove veze, a zatim i braka, došlo na uvek intrigantan mada odavno ne i jedinstven način. Naime, dok je ona studirala na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, njen budući suprug radio je u istoj ustanovi kao asistent. Mnoge su se ljubavi rađale upravo tako, iako je u našem društvu ostalo donekle kontroverzno kada studentkinja i neko ko se nalazi na poziciji autoriteta prekrše profesionalni kodeks.

 

 

Posao, međutim, nikada nije uticao na njihov bračni odnos, samim tim što ga Konstrakta nikada nije ni obavljala iako njeno umetničko ime aludira na stečenu diplomu. Umetnica se, naime, još na početku braka opredelila da bude posvećena porodici i da sve svoje profesionalne ambicije usmeri prema muzici pa je godinama nastupala kao član benda "Zemlja gruva".

Pročitajte: Neočekivano! Evo ko je misteriozna Konstrakta koja nas predstavlja na Evroviziji (VIDEO)

 

 

Milan je ostao u arhitekturi, a građevina na koju su njih dvoje najviše ponosni jeste njihova porodica. Danas su ponosni roditelji dvoje dece, devojčice Lene (11) i dečaka Nikole (13). Konstrakta je posvećena majka i često je isticala da uživa u toj ulozi više nego u bilo kojoj drugoj, a deca su danas najponosnija na njeno dostignuće u karijeri.

Komentari (0)

Loading