Celebrity News

Kako stvari stoje, venčanja neće biti! Kristina Radenković EKSKLUZIVNO za Story otkriva detalje donosa sa partnerom Nikolom

Venčanje Kristine Radenković ni posle dvoje dece nije došlo na red, a evo šta o braku sa izabranikom Nikolom kaže voditeljka

Kako stvari stoje, venčanja neće biti! Kristina Radenković EKSKLUZIVNO za Story otkriva detalje donosa sa partnerom Nikolom

Venčanje Kristine Radenković još uvek je žurka kojoj se prijatelji nadaju

Iako radi na Javnom servisu, ona je drugačija i svoja. Spontana, duhovita i uvek dobro raspoložena, bez obzira na životne poteškoće, odlično vlada stresnim situacijama, zadržavajući prisebnost. Ko ima sreće da se s voditeljkom i glumicom Kristinom Radenković (41) dobro poznaje i druži, taj je svestan da rođena Novosađanka sa stalnom adresom u Beogradu spada u red ljudi koji neguju kvalitetne odnose, pune poverenja i podrške. Baš takvim dugogodišnjim prijateljstvima, čak i na javnoj sceni, voditeljka „Slagalice“ i kviza „Stigni me ako znaš“ može da se pohvali. A može da se pohvali i skladnim odnosom s verenikom, advokatom Nikolom, kome je rodila dvoje dece, ćerku Taru i sina Rogana.

Nedavno smo Kristinu gledali na izboru „Pesme za Evroviziju“ gde je ponovo demonstrirala zbog čega je idealna za uključenja iz „zelene sobe“, koja su prožeta duhovitošću, uz zanimljivu dozu sarkazma i spontanosti – onoliko koliko joj scenario dozvoljava. Nas je osvojila profesionalizmom, odnosom prema kolegama, ali i činjenicom da uz ogromnu energiju stiže sve – da bude majka, domaćica i poslovna žena.

Pročitajte: Zavirite u dom Kristine Radenković - Ovde voditeljka uživa sa porodicom, a jedan detalj je VELIČANSTVEN (FOTO)



Mislite li da je vaš privatni život dobar pokazatelj da ste na pravom profesionalnom putu ili vam se čini da ste zbog toga u javnosti pomalo „dosadni"?

- Ne krijem svoj privatni život, on samo nikoga ne zanima, jer je, bogu hvala, u njemu sve u redu, te se nadam da će tako i ostati. Ako me to čini dosadnom, ja sam presrećna.

Osim uobičajenih dečjih nestašluka, čini se da je vaš život savršen. Koliko je teško gajiti dvoje dece s malom starosnom razlikom, razvijati privatni biznis i raditi u nekoliko TV formata istovremeno? Šta trpi zbog svega toga?

- Uvek se tuđi život čini savršen. Posao je moj najveći stimulans, tako da se ne osećam dobro kad ne radim. Sada, kada Rogan ima dve godine, stvari su postale malo lakše, a bez podrške supruga i Dace, koja nam pomaže oko Rogana, ne bih uspela nijedan posao da završim i dam svoj maksimum. Zbog svih mojih zaduženja, najviše trpi gomila neopeglanog veša.

Vaš odnos s ocem vaše dece je stabilan, plašite li se da bi papir mogao sve da upropasti ili razmišljate o tome da se jednog dana venčate i napravite dobru žurku za prijatelje?

- Uopšte o tom papiru više ne razmišljamo. Venčanje spominjemo samo kroz šalu. Mogli bismo da napravimo žurku za sve prijatelje, ali bez matičara, da obnovimo veridbu, predugo sam verena (smeh). Dobra ideja!

Koje su vas osobine privuke i zadržale kraj Nikole? 

- U Nikoli sam pronašla sve, kao u TV reklami (smeh). Šalu na stranu, imala sam sreće da nađem svoj jang. Živim s verom da ćemo biti par dok ne počnemo da nosimo proteze.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 16. marta.

story

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading