Celebrity News

Nakon što se povukla iz javnosti, STIŽU NAJLEPŠE VESTI! Brankica Sebastijanović sa bebom u naručju, koliko joj samo lepo pristaje (FOTO)

Brankica Sebastijanović najponosnija je tetka na svetu…

Nakon što se povukla iz javnosti, STIŽU NAJLEPŠE VESTI! Brankica Sebastijanović sa bebom u naručju, koliko joj samo lepo pristaje (FOTO)

Brankica Sebastijanović gotovo potpuno se povukla iz javnog života, a takoreći je neaktivna i na društvenim mrežama, gde tek ponekad objavljuje neku fotografiju iz svoje svakodnevnice.

Pročitajte: Da li vam je zgodniji od Miloša Bikovića? Brankica Sebastijanović na zimovanju iz snova sa novim dečkom (FOTO)

 

 

Glumica je postala potpuna enigma za domaću javnost, koja je pamti po brojnim ulogama ali i po vezi sa Milošem Bikovićem, a zasigurno se okrenula porodici i sreći koju joj provođenje vreme sa istom donosi.

Pročitajte: U čvrstom zagrljaju OVOG lepotana - Da li je ovo novi dečko Brankice Sebastijanović? (FOTO)

 

 

Tako je svojevremeno, Brankica na „Instagramu“ objavila fotografije sa svojim sestrićem, sinom svog brata Nevena, sa kojim je bliska i njegovo dete gleda kao svoje. Niz fotografija posvetila je upravo najmlađem članu porodice koji je uneo neizmernu radost u živote njenih najbližih. Vreme koje provodi sa njim, ne bi zamenila ni za šta na ovom svetu, a mnogi su primetili kako je i te kako brižna, te joj je verovatno proradio majčinski instinkt.

Pročitajte: Bila je Bikovićeva velika ljubav, imali su čudnu vezu, a evo gde je danas Brankica Sebastijanović (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading