Celebrity News

SVE JE NAPUSTILA! Odluka Goce Tržan iznenadila javnost: Spakovala sam kofere i otišla

Odluka Goce Tržan da odustane od učešća na Beoviziji mnoge je iznenadila, a sada je konačno poznat i pravi razlog.

SVE JE NAPUSTILA! Odluka Goce Tržan iznenadila javnost: Spakovala sam kofere i otišla

Odluka Goce Tržan da se povuče iz učešća na Beoviziji mnoge je iznenadila, a ona je kao razlog navela svoje narušeno zdravstveno stanje.

Ipak, prava istina je da je u to vreme Goca, sa suprugom Rašom spakovala kofere i još jednom okušala sreću u borbi za potomstvo u Pragu. Njih dvoje po peti put podvrgli su se procesu vantelesne oplodnje.

Odluka Goce Tržan da se još jednom okuša u borbi, koja iz nje crpi i poslednje atome snage, posledica je njene velike ljubavi prema životu i Raši, a rezultate petog pokušaja VTO-a znaće kroz nekoliko dana.

Pročitajte: Tužne vesti! Goci Tržan nije uspela vantelesna oplodnja - Nemam više snage...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Kad god mi jave da vantelesna nije uspela i da nisam zatrudnela, upadnem u depresiju. A onda se pitam: "Zašto ovo radim?" I svaki put u sebi moram da nađem odgovor i snagu da idem dalje. Jer vredeće ako uspem! Snagu crpim iz ljubavi prema životu. Okružujem se ljudima koji mi se sviđaju, dobrim knjigama i muzikom - kaže za Informer i objašnjava da su posledice vantelesne oplodnje na njeno telo i um veoma snažne.

- Borba za potomstvo zvuči plemenito, a zapravo je reč o kuluku, teškoj muci i pritisku. Nimalo nije lako istrpeti hormonsku terapiju. Mesec dana se osećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje... Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu. Ma mozak mi se naduje! A onda posle svega što prođem sledi neizbežno pitanje: "Da li vam je uspela vantelesna oplodnja?" Ma ajde ma*š više! Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osetljiva - kaže i otkriva da je želja za bebom više njena nego Rašina:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Želim bebu sa čovekom koga iskreno volim, koji je pažljiv, pametan i u kog imam poverenje... To nije toliko njegova potreba koliko je moja.

Komentari (1)

Loading
Vera

08:47 18.03.2022

Goca nije svesna koliko godina ima, pa fala Bogu ima već jedno zdravo i lepo dete.