Celebrity News

Iza kulisa "Igre sudbine"! Milica Milša otkriva koje su glumice ZBOG NJE dobile ulogu u seriji (FOTO)

Autor: | 20/03/2022

Milica Milša i Žarko Jokanović otvaraju sve karte o hit seriji

Iza kulisa "Igre sudbine"! Milica Milša otkriva koje su glumice ZBOG NJE dobile ulogu u seriji (FOTO)

Dajući njihov zajednički intervju za "Story", Milica Milša i Žarko Jokanović otkrili su mnoge detalje o dugogodišnjem bračnom životu, ali ostao je neispričan deo o projektu koji ih već tri godine zajedno drži i na poslovnom planu, budući da su oboje zaslužni za uspeh veoma gledane serije "Igra sudbine" na "Prvoj" televiziji. Žarko nam je najpre ispričao kako je uopšte došlo do toga da on piše scenario za ovu hit seriju, a zatim smo saznali i druge zanimljive detalje.

 

 

- Produkcija me je najpre zvala da radim seriju "Tate" na predlog Stanka Crnobrnje s kojim sam ranije radio 105 emisija Laneta Gutovića "Oralno doba". Napisao sam prvu epizodu, dao svima imena, razvio karkatere, a onda su mi rekli "da, to je fenomenalno, ali hajde ti nama uradi prvu epizodu jedne druge serije na kojoj radimo". Napišem ja prvu epizodu "Igre sudbine", oni kažu "ovo je sjajno, sad napiši još četiri da imamo pet, pa se onda vrati na Tate", onda je bilo još pet, pa još pet, pa sam se i ja složio da je glupo da prekidam - prisetio se Žarko a onda otkrio da mu je supruga od starta bila inspiracija za glavnu rolu Ade Kanački.

 

 

- Piscu je mnogo lakše da piše kada ima u glavi za koga je to i od početka sam znao da samo Milica može da bude Ada Kanački i niko drugi, ona je mnogo više nalik njoj nego što bi ona priznala. U startu sam imao četiri uloge gde sam znao ko su idealni glumci, da Milica igra Adu Kanački, da Sandra Bugarski igra Pančetu, da Slobodan Ćustić igra Vukašina i da naša divna prijateljica Danica Ristovski igra tetka Lilu, nazavanu po Milicinoj stvarnoj tetki koja nam je velika podrška - rekao nam je Žarko, ali i naveo i da je upravo Milica Milša zaslužna što neke od glavnih glumica igraju u toj seriji.

Pročitajte: Vreme je da kažem ISTINU! Žarko Jokanović PRVI PUT iskreno o odnosu sa sinom Milice Milše

 

 

- Milica je jedna od retkih glumica koje će iskreno preporučiti svoju koleginicu. Na primer, zbog nje su Olja Lević i Milica Tomašević dobile svoje uloge. Olju je videla na Instagramu, Milicu isto negde, i rekla je da su lepe, talentovane devojke kojima se treba pružiti šansa. Volim što nije ni zavidna ni sujetna već uvek voli da iskreno pomogne - otkrio nam je Žarko, a Milicu smo pitali kakav je odnos izgradila sa glavnim muškim likovima.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

 

- Luku Raca i Stevana Pialea sam prihvatila kao sopstvenu decu i danas kažem da ja imam trojicu sinova, žao mi je ali ukrala sam ih od njihovih roditelja (smeh). Oni su stvarno dobra, vaspitana deca, mi smo svi na setu kao jedna porodica - kroz osmeh je rekla glumica.

Komentari (0)

Loading