Celebrity News

Tamna, kratka kosa, ni nalik ovoj Jovani danas: Iznenadiće vas fotografija slavne voditeljke pre nego što je postala poznata

Fotografija Jovane Joksimović nastala pre dvadeset godina munjevito se deli na društvenim mrežama...

Tamna, kratka kosa, ni nalik ovoj Jovani danas: Iznenadiće vas fotografija slavne voditeljke pre nego što je postala poznata

Fotografija Jovane Joksimović iz mladosti, sa početka njene karijere, ne prestaje da se komentariše, a mnogi je upoređuju sa današnjim fotografijama i izgledom voditeljke, koja se u nekoj meri promenila.

Fotografija Jovane Joksimović - nekada i sada

Naime, na jednoj stranici na "Instagramu" osvanula je pomenuta fotografija, na kojoj Jovana ima svega oko 20 godina, a tada je započela svoju karijeru, na BK televiziji, vodeći emisije posvećene filmu "Trejler", a potom i "Blokbaster".

Pročitajte: Trenutak koji se čekao! Jovana Joksimović objavila SREĆNE VESTI i ne skida osmeh, stižu čestitke SA SVIH STRANA (FOTO)

 

 

Ono što su mnogi zapazili, jeste da je voditeljka i tada imala crvenu boju kose ali znatno tamniju, a svetlija je njen zaštitni znak. Drastično je promenila frizuru, te je paž zamenila dugim talasima, na kojim joj mnogi zavide. Takođe, čak i tako mlada, Jovana Joksimović imala je besprekoran stil, sudeći po fotografiji, a sa godinama ga je dodatno unapredila, te je jedna od najbolje obučenih žena na domaćoj javnoj sceni.

Kako se vama dopada ovo njeno izdanje?

Komentari (0)

Loading