Celebrity News

Drastično smršala! Izgled Jovane Joksimović posle preležane korone će vas IZNENADITI (FOTO)

Izgled Jovane Joksimović ne prestaje da se komentariše...

Drastično smršala! Izgled Jovane Joksimović posle preležane korone će vas IZNENADITI (FOTO)

Izgled Jovane Joksimović drastično se promenio, nakon što se voditeljka zarazila opakim korona virusom. Naime, kako je naš portal ekskluzivno saznao sredinom januara Jovana i njen suprug Željko Joksimović bili su pozitivni na kovid 19, te su morali biti u izolaciji dok se ne oporave.

Izgled Jovane Joksimović iznenadio je publiku

Budući da se voditeljka sada vratila na male ekrane "K1" televizije, na kojoj vodi jutarnji program "Uranak1" , stiče se utisak da se u potpunosti oporavila i stekla snagu za nove poslovne poduhvate.

Pročitajte: Sve su iznenadili i nikoga nisu pozvali - Zavirite na tajno venčanje Jovane i Željka Joksimovića na Maldivima (FOTO)

 

 

Ipak, nakon fotografije koju je objavila na društvenim mrežama, mnogi su primetili jednu stvar. Naime, upadljivo je, na pomenutoj fotografiji, da je Jovana drastično oslabila. Da li je u pitanju bolest koja ju je mučila ili neki specijalni režim ishrane, i dalje se nagađa, ali je promena evidentna.

Pročitajte: Trenutak koji se čekao! Jovana Joksimović objavila SREĆNE VESTI i ne skida osmeh, stižu čestitke SA SVIH STRANA (FOTO)

Foto: Andreja Damnjanović

 

Sve u svemu, Jovana Joksimović zasijala je u punom sjaju u crvenoj haljini, koja joj se lepo uklopila uz njenu vatrenu boju kose, a mnogi su prokomentarisali da izgleda bolje nego ikada.

Komentari (0)

Loading