Celebrity News

Pola godine od očeve smrti: Marinko bi se danas rasplakao zbog odluke koju je doneo Nikola (FOTO)

Odluka Nikole Rokvića oduševila je domaću javnost...

Pola godine od očeve smrti: Marinko bi se danas rasplakao zbog odluke koju je doneo Nikola (FOTO)

Odluka Nikole Rokvića, koju je nedavno doneo, pokazuje koliko je pevač human, te se odlučio na potez, na kojem mu svi čestitaju.

Naime, nakon velikog gubitka i smrti oca Marinka, koji je preminuo 6. novembra prošle godine, Nikola i čitava porodica se oporavljaju, ali je pevač odlučio da učini dobro delo i to u rodnom mestu svog oca.

Odluka Nikole Rokvića koja je oduševila javnost

U znak sećanja na legendu, Rokvić je obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama, da prodaje nalog na "Tviteru" , a novac koji prikupi iskoristiće za izgradnju puta do crkve u rodnom mestu Marinka Rokvića.

Pročitajte: TAJNO VENČANJE u manastiru Mileševa - Zavirite na obred sklapanja braka Nikole Rokvića i Bojane Barović, ni porodica ništa nije znala (FOTO)

Instagram screenshot

 

 

- Prodajem Twitter profil, dao bih novac za izradu puta do crkve i rodnom mestu moga oca Marinka u Bosanskom Petrovcu. Ako ima zainteresovanih javite se! Ne znam ni kolika je realna cena profila, ako ima stručnjaka neka pomognu sa informacijama. Hvala! - napisao je pevač na "Instagramu" i svi mu aplaudiraju.

Pročitajte: Loše vesti iz doma Nikole Rokvića i Bojane Barović - Četvrti dan borbe je u toku, pevač se oglasio (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Ubrzo, on je dobio ponudu od sportiste, čije ime nije otkrivao, od čak 4000 evra.

Komentari (0)

Loading