Celebrity News

TAJNO VENČANJE u manastiru Mileševa: Zavirite na obred sklapanja braka Nikole Rokvića i Bojane Barović, ni porodica ništa nije znala (FOTO)

Autor: | 20/03/2022

Venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića prošlo je u strogoj tajnosti

TAJNO VENČANJE u manastiru Mileševa: Zavirite na obred sklapanja braka Nikole Rokvića i Bojane Barović, ni porodica ništa nije znala (FOTO)

Dok je ovih dana aktuelna nova sezona emisije "Survivor" mnogi se pitaju da li će se u njoj dogoditi makar približno velika ljubav kakavu su jedno u drugom pronašli Nikola Rokvić i Bojana Barović. Pevač i bivša manekenka upoznali su se pre dvanaest godina upravo u tom takmičenju i svi znaju za početak te ljubavi, ali ono što je do danas ostalo misterija jeste tajanstveno crkveno venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića koje su upriličili 2016. godine.

 

 

Daleko od očiju javnosti i pred tek nekoliko svedoka, oni su se tada uzeli pred Bogom u manastiru Mileševa. Insistirali su na privatnosti, pa je venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića obavljeno samo u prisustvu najbližih. Venčali su se ispod freske „Beli anđeo“, a Nikola je tada rekao da je osećaj venčanja u Mileševi jedan od najlepših koje je imao u životu.

- Osećaj je neprocenjiv, pogotovo što smo se nalazili u svetinji kakva je Mileševa. Taj mir i radost u trenutku pristupanja svetoj tajni braka ostaće mi urezan dok sam živ. Venčao nas je naš duhovni otac arhimandrit Leontije, koji nas je na najlepši mogući način uveo u sveto duhovno spajanje. Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem - rekao je pevač.

Pročitajte: Bojana Barović i Nikola Rokvić za “Story”: Naše svađe su burne i kratkotrajne

Instagram

 

Kako su tada oboje objasnili, venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića moralo je biti obavljeno u ovom manastiru jer su bili ubeđeni već nakon nekoliko razmenjenih rečenica sa ocem koji ih je venčao.

- Oca Leontija smo skoro upoznali i odmah smo poželeli da nas on venča. Presrećni smo, prvenstveno što smo to uradili intimno i kako priliči crkvenom venčanju - istakao je tada Nikola, a mi vam pružamo priliku da se podsetite jednog od najvažnijih događaja u njegovom i Bojaninom životu.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading