Celebrity News

Privatni snimak otkriva: Da li Seka svoje sinove zaista uči pravoslavlju (VIDEO)

Sinovi Seke Aleksić rastu iz dana u dan, a ponosni roditelji ih usmeravaju u njihovom odrastanju...

Privatni snimak otkriva: Da li Seka svoje sinove zaista uči pravoslavlju (VIDEO)

Sinovi Seke Aleksić, Jovan i Jakov, imaju posvećene roditelje, kakvi su pevačica i njen supurg Veljko Piljikić, a u svom toplom domu u Staroj Pazovi, svo četvoro provode kvalitetno vreme. Iako Seka često ima poslovne obaveze, koje se tiču njene karijere koja traje dugi niz godina, ona postiže da porodicu stavi na prvo mesto i pozabavi se sa vaspitavanjem sinova.

Sinovi Seke Aleksić i Veljka Piljikića - oduševili

Dvogodišnji Jovan i petogodišnji Jakov, kada god pevačica objavi na društvenim mrežama neku njihovu fotografiju ili video zapis, oduševe javnost svojim manirima koje su usvojili i tako mladi.  Međutim, ovaj put ponosi tata Veljko na svom "Instagram" profilu objavio je nesvakidašnji snimak.

Pročitajte: Stalno je u drugom planu, ali sada je nadmašio suprugu! Video otkriva veliku tajnu Veljka Piljikića

 

 

Naime, Seka je uspela da zabeleži atmosferu iz doma, dok su Veljko i njihov mlađi sin sve prostorije okadili tamjanom. Poznato je da je pevačica veliki vernik i da svoju decu vaspitava u tom duhu, a i sama ima duhovnog vođu, o čemu je govorila svojevremeno.

Pročitajte: Dečaci su najsrećniji! Iz doma Seke Aleksić stižu nam prelepe vesti, Seka i Veljko na ivici suza (FOTO)

Instagram

 

Nakon ovog snimka, koji se munjevito delio društvenim mrežama, mnogi su imali samo reči hvale za roditelje, a sinovi Seke Aleksić i Veljka Piljikića, potpuno su raznežili sve njihove pratioce.

Komentari (0)

Loading