Celebrity News

Čista ljubav: Nikad viđena fotografija TRUDNE Suzane Jovanović u zagrljaju Saše Popovića, svi komentarišu JEDNO

Fotografija Saše Popovića i Suzane Jovanović uspomena je iz prelepih, srećnih dana...

Čista ljubav: Nikad viđena fotografija TRUDNE Suzane Jovanović u zagrljaju Saše Popovića, svi komentarišu JEDNO

Fotografija Saše Popovića i Suzane Jovanović nastala je pre skoro dve decenije, a ponovo se deli društvenim mrežama i svedoči o snazi njihove ljubavi.

Fotografija Saše Popovića i Suzane Jovanović - prelepa uspomena

Njih dvoje, koji su danas u skladnom braku na kojem im zavide mnogi, upoznali su se davne 1996. godine, kada je Suzana pevala na svadbi Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, a tu ju je prvi put uživo video popularni Saša Popović, tada harmonikaš "Slatkog greha" . Sudbina ih je spojila, a Suzanina zajednička saradnja sa Sašinom drugaricom Marijanom Ukraden oko spota, iznedrila je prijateljstvo sa njim.

Pročitajte: Bio je to trenutak kada su mu zaklecala kolena! Fotografija prvog susreta Saše Popovića i ćerke Aleksandre topi srca

Instagram screenshot

 

Tačka preokreta u njihovom odnosu, bio je dan kada je Suzana pevala na jednoj svadbi u Jagodini, ali je zbog smrtnog slučaja u porodici vozača ostala bez prevoza. Tada je pozvala Sašu kako bi joj pomogao, ali nije očekivala da će se on ponuditi da je sam odveze. Kad su stigli pred restoran, Suzana je shvatila da on zapravo želi da se zabavljaju, prenosi "Stil" .

Pročitajte: Kom roditelju ovako nešto ne bi smetalo - Ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića donela odluku zbog koje noćima ne spavaju

Ata Images

 

Njihova ljubav krunisana je brakom 1997. godine, dok se 1999. godine rodila ćerka Aleksandra, koja je u maminom stomaku na pomenutoj fotografiji. Svi komentarišu kako je Suzana blistala i koliko je Saša bio "lud" od ljubavi za njom, te svoju bajku i dan danas neguju.

Komentari (0)

Loading