Celebrity News

Nikad nije bilo teže: Kakav je odnos Marije Šerifović sa Danijelom, vanbračnim sinom njenog oca (FOTO)

Brat Marije Šerifović po ocu imao je izvesne nesuglasice sa njom tokom ranijih godina, a danas je njihov odnos drugačiji...

Nikad nije bilo teže: Kakav je odnos Marije Šerifović sa Danijelom, vanbračnim sinom njenog oca (FOTO)

Brat Marije Šerifović, odnosno polubrat, Danijel Pavlović, takođe se bavi muzikom, a javnosti je postao poznat kao učesnik jednog rijaliti programa, kao i takmičenja "Operacija trijumf" . Budući da je rođen u vanbračnoj zajednici Marijinog oca, Rajka Šerifovića, i žene koja nije poznata javnosti, dugo se spekulisalo kako ga je ona prihvatila.

Brat Marije Šerifović po ocu se više ne eksponira

Tokom odrastanja, javile su se izvesne turbulencije između njih, koje su prevazišli, te Danijel i Marija danas komuniciraju sasvim dobro.

Pročitajte: Svi ga znate - Ovaj slavni muzičar je drugi muž Verice Šerifović, evo kako ga je Marija prihvatila (FOTO)

Luka Šarac

 

- Mnogo smo slični i različiti u isto vreme. Zajedno odlično funkcionišemo i svako od nas je sazreo na svoj način. Došli smo do životnog  perioda kada su nam međusobni razgovori jako bitni - rekao je pevač za "Story" svojevremeno.

Shodno tome stiče se utisak da su danas u i te kako korektnim odnosima, te da ništa ne može narušiti njihovu povezanost.

Pročitajte: Ovde se Marija krije od svih - Zavirite u velelepnu vilu Verice Šerifović u Kragujevcu sa raskošnim dvorištem i poslastičarnicom (FOTO)

Luka Šarac

 

- Uvek smo bili u kontaktu. Normalno je da tokom odrastanja preležimo neku dečiju bolest, benignu svađicu i nesuglasice. Nikada to nije bilo toliko ozbiljno koliko se o tome pisalo. Uvek sam imao Marijinu podršku - dodao je on za "Story" .

Komentari (0)

Loading