Celebrity News

Nakon pomirenja NOVA SUMNJA: Šta to ne štima u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan nedavno su obnovili svoju ljubavnu romansu, a sada se mnogi pitaju da li je sve uredu u njihovom odnosu

Nakon pomirenja NOVA SUMNJA: Šta to ne štima u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković

Iako su svoju ljubavnu priču na neko vreme stopirali, Jovana Stojiljković i Goran Bogdan zbližili su se na snimanju serije "Područje bez signala" i ponovo obnovili svoju romansu.

Kako su se rastali zbog činjenice da su zbog poslovnih obaveza bili previše razdvojeni, u poslednje vreme trudili su se da jedno drugom posvete više pažnje. Upravo zato fanovi su ostali zbunjeni kada su primetili da na fotografijama sa proslave Jovaninog tridesetog rođendana nema Gorana.

Pročitajte: RASKID je bio neminovan! Zašto su STAVILI TAČKU na ljubav Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

 

 

Javnost se odamh zapitala da li je sve uredu u njihovom odnosu, a par koji je poznat po tome da svoju vezu ne želi javno da eksponira ni ovoga puta o tome nije govorio. Da li su povodom Jovaninog rođendana imali neke druge planove ili je dečko slavljenice samo bio sa druge strane objektiva, nije nam poznato, ali je jasno da njih dvoje posvećeno rade na svom odnosu.

 

 

O tome zašto o vezi javno ne govori Goran Bogdan govorio je i u svom intervjuu za naš magazin, a o krizi u odnosu nije bilo reči:

- Ne želim da davim javnost s mojom vezom, neprijatno je, kao da ja vas pitam šta radite kod kuće, to je samo vaša stvar. Malo me to podseća na nekoga ko vam dođe u goste pa samo priča o sebi, a ja ne želim da smaram svet - bio je kratak i jasan.

 

 

Komentari (0)

Loading